Places logo
Menu

MultiCopy Den Haag best beoordeelde copyshop

MultiCopy Den Haag best beoordeelde copyshop

Digitalisering heeft ervoor gezorgd dat veel communicatie tegenwoordig digitaal verloopt. Desondanks zijn er nog veel bedrijven die via offline media met klanten communiceren. Dit is bijvoorbeeld via een flyer, brochure of visitekaartje. Deze media worden vaak afgedrukt in een copyshop. Maar bij welke copyshop kunnen bedrijven het beste terecht voor druk en kopieerwerk? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is MultiCopy Den Haag de best beoordeelde copyshop. Telefoonboek.nl heeft ook gekeken naar de overige bedrijven die tot de top vijf behoren.

Rating

Bedrijven of consumenten die opzoek zijn naar een copyshop kunnen online de beoordelingen van voorgaande klanten zien. Deze zogenaamde ´ratings´ kunnen de aankoopbeslissing van nieuwe potentiele klanten beïnvloeden. Het is daarom van belang om als bedrijf een goede online rating te krijgen. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs-/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor de lijst.

Copyshops

MultiCopy Den Haag is het best beoordeelde bedrijf binnen de categorie copyshop. Het bedrijf scoort als gemiddelde een 9.5. Verder krijgt de algemene indruk van het bedrijf een 9.5, de service krijgt een 9.7 en de prijs-/kwaliteitsverhouding krijgt een 9.4. Het bedrijf krijgt dus een zeer goede beoordeling.

Op de tweede plaats staat Copyshop de Haan uit Breda. Dit bedrijf is een medialeverancier voor geprinte media en bedrukt textiel. De winkel krijgt een 9.2 gemiddeld. Het bedrijf Rainbow Color Copy komt twee keer voor in top vijf. Rainbow Color Copy in Soest staat met een 9 op de derde plaats. Op de vierde plaats staat Copypoint uit Wageningen. Deze copyshop krijgt ook een 9 gemiddeld. Rainbow Color Copy uit Middelburg staat op de vijfde plaats met een 8.8 gemiddeld.

Top vijf copyshops

Dit zijn de vijf best beoordeelde copyshops volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Omdat twee bedrijven dezelfde beoordeling hebben, is de rangorde gebaseerd op het aantal beoordelingen dat zij hebben gekregen.

MultiCopy Den Haag Gemiddelde beoordeling: 9.5

Copyshop de Haan Gemiddelde beoordeling: 9.2

Rainbow Color Copy Soest Gemiddelde beoordeling: 9.0

Copypoint Gemiddelde beoordeling: 9.0

Rainbow Color Copy Middelburg Gemiddelde beoordeling: 8.8

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!