Places logo
Menu

Maand van de amateurkunst: Hoe worden kunstbedrijven beoordeeld?

Maand van de amateurkunst: Hoe worden kunstbedrijven beoordeeld?

Juni is de maand van de amateurkunst. Tijdens deze maand worden amateurkunstverenigingen en -kunstenaars die zich bezighouden met dans, theater, muziek, beeldende kunst en multimedia in het zonnetje gezet. Een uitstekende kans om deze kunst in het zonnetje te zetten! Places Nieuws zocht voor u uit welke dat zijn.

Het onderzoek

Op Telefoonboek.nl krijgen bezoekers de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over bedrijven. De beoordelingen bestaan uit cijfers en staan voor een gemiddelde van de algemene indruk, prijs-kwaliteitverhouding en service. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om een geschreven review te delen.

Ratings

Wanneer alleen bedrijven mee worden die voldoende beoordelingen hebben ontvangen, ontvangen alle bedrijven samen gemiddeld een 6.3 van klanten. Dit toont al aan dat er over het ene bedrijf positiever wordt gedacht dan over de andere. Welke kunstbedrijven ontvangen uitstekende beoordelingen op Telefoonboek.nl?

  1. Manon Elmendorp Artworks in Schiedam - 22 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9;
  2. Balletschool CaDans in Zwaag - 22 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9;
  3. Galerie Rons Wereld in Sint-Annaparochie - 24 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9.

De top drie laat een diversiteit aan kunst zien. Zo omvat het atelier van Manon Elmendorp schilderijen maar ook beelden en armbanden. Manon Elmendorp maakte recentelijk ook een olifant die de aarde symboliseert en beschilderde deze met bloemen en micro-organismen. De nummer twee in de lijst is een balletschool. Hier worden de dansstijlen klassiek ballet en moderne dans beoefent. In de galerie van Rons Wereld laat hij diverse kunstobjecten zien, waaronder zink-etsen. Dit is een afbeelding gemaakt door middel van een diepdruktechniek op een metalen plaat.

Positieve reviews

Uit analyse van diverse reviews blijkt dat een mooi aanbod van kunst gewenst is, waarbij in winkels kwaliteit en service belangrijk is. Ook is vakkundigheid belangrijk volgens klanten. Een voorbeeld van een van de reviews: "Vriendelijk, gastvrij en professioneel in een mooie en gezellige ambiance." - Beoordeling op Telefoonboek.nl.

Negatieve reviews

Een enkeling is minder positief over kunstbedrijven. Hier wordt vooral genoemd dat sommige bedrijven slechte service leveren, onbetrouwbaar zijn en niet bereikbaar zijn. Een van de reviews: "Slecht geholpen, bijna nooit bereikbaar. Ik vind ze er helemaal niet klantvriendelijk. En als ik wil bellen nemen ze vaak niet op. Ik ben daarom niet blij met de service." - Beoordeling op Telefoonboek.nl.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!