Places logo
Menu

Lopen of aanmoedigen? De vierdaagse apps loodsen je erdoorheen!

Lopen of aanmoedigen? De vierdaagse apps loodsen je erdoorheen!

Aankomende week vindt de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen plaats, oftewel 'De Vierdaagse'. Jaarlijks een evenement waar lopers en hun aanmoedigers naar afreizen. Nijmegen bruist van de energie tijdens deze dagen waarbij feesten eerder regel is dan uitzondering. 's Ochtendsvroeg mixen de lopers, die weer beginnen aan hun kilometers, zich met het uitgaanspubliek dat naar huis gaat om te slapen. Een bijzondere week waarbij de drukte ervoor kan zorgen dat je niemand meer terugvindt. Gelukkig heeft de organisatie van de Vierdaagse hierover nagedacht en apps ontwikkeld, om het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Lopers

Meedoen aan de Vierdaagse kan natuurlijk alleen, met een kleine vriendengroep, een grote vereniging of groep collega's. Dan is de kans iemand kwijt te raken natuurlijk groot. Met de app 4Walker kun je met jouw smartphone je loopvrienden terugvinden. Ook de eerstvolgende verzorgingspost, het eerstvolgende toilet en waterpunt worden aangegeven in de applicatie. Verder kan de organisatie via deze app push-berichten over de route sturen.

Aanmoedigen

Niet alleen aan de harde werkers is gedacht, ook familie, vrienden en kennissen die komen aanmoedigen kunnen deapp downloaden om bij te houden waar hun loper zich bevindt. Lopers loggen namelijk in met hun registratienummer, deze kan worden opgezocht in de app. Er moet uiteraard wel door de loper toestemming verleend worden om gevolgd te worden. Aanmoedigers staan natuurlijk niet op elke plek op de route aan te moedigen, dit is opgelost door de app. Via de app kunnen aanmoedigers zorgen dat de loper push-berichten met een motiverende tekst ontvangt op een bepaalde plek in de route. Super leuk natuurlijk, wanneer je er even doorheen zit!

Namens Places wensen wij alle lopers veel succes.

Bijgewerkt: inmiddels is de app beschikbaar, helaas alleen nog voor Android.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!