Places logo
Menu

Loodgieters die afspraken nakomen, worden gewaardeerd

Loodgieters die afspraken nakomen, worden gewaardeerd

Er zijn verschillende beroepen die in de toekomst vervangen kunnen worden door robots. Loodgieters hoeven hier naar verwachting niet bang voor te zijn. Het ziet er namelijk niet naar uit dat robotisering het beroep zal doen uitsterven. Het onderhouden of laten aanleggen van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering zal dus nog lang uitgevoerd worden door allerlei loodgieters. Maar hoe wordt eigenlijk over de moderne loodgieter gedacht? Telefoonboek.nl zette de beoordelingen op een rijtje en maakte een overzicht.

Beoordelingen

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding van een loodgieter beoordelen met een 2, 4, 6, 8 of 10. De gescoorde cijfers op de drie categorieën leveren een gemiddelde op. Bezoekers kunnen aan het gemiddelde cijfer een geschreven review toevoegen. Als toevoeging hierop kan een geschreven review worden gekoppeld aan het gegeven cijfer. De beoordelingen van de bezoekers zorgen voor een grote database met maar liefst 2.276 beoordelingen binnen de categorie 'loodgieter'.

Positief

Goed nieuws voor loodgieters, er zijn namelijk een stuk meer positieve reviews en cijfers dan negatieve beoordelingen. Zo zijn er 1.442 positieve reviews achtergelaten met een gemiddelde van 9,4. Dit is 63,4% van het totaal. Geschreven reviews melden dat loodgieters vakmanschap lieten blijken, hun afspraken netjes nakwamen en goede service hebben verricht.

Negatief

Negatieve reviews besloegen 36,6% van het totaal aantal reviews. Gemiddeld werd er van de onvoldoendes een 2,5 gescoord. Opvallend is dat bij de negatieve beoordelingen vaak lange verhalen worden geschreven, hoogstwaarschijnlijk van mensen die het erg hoog zitten. Het niet nakomen van afspraken schiet bij veel klanten, terecht, in het verkeerde keelgat. Ook wordt erg vaak genoemd dat er slecht werk is afgeleverd en dat loodgieters vaak terug moeten komen en elke keer opnieuw voorrijkosten rekenen.

Algemeen

Loodgieters scoren over het algemeen een nette voldoende van 6,9. Wanneer een bepaald defect aan het huis niet wordt opgelost, kan het voor jaren aan schade achterlaten. Het is daarom belangrijk dat je bij het kiezen van een loodgieter goed kijkt naar reviews van voorgaande klanten, bekijk ook of de loodgieter bij een beroepsvereniging is aangesloten. Dit geeft meer garantie voor een bekwame afhandeling van de problemen.

Foto: Pixabay

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!