Places logo
Menu

Lokale bedrijven in Amstelveen het beste beoordeeld

Lokale bedrijven in Amstelveen het beste beoordeeld

Amstelveen is één van de meest aantrekkelijke steden van Nederland. De stad is niet alleen als woonplaats populair, ook veel grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor hier gevestigd. Zo zijn bijvoorbeeld de thuishavens van KLM, Nestlé en Esprit in Amstelveen te vinden. Dit brengt verschillende voordelen, zoals bijvoorbeeld de creatie van werkplekken, met zich mee. Maar welke bedrijven in Amstelveen worden het beste beoordeeld? Places Nieuws onderzocht over welke bedrijven in Amstelveen de gebruikers het meest positief zijn.

Grote multinationals komen niet terug in de top 10

Het valt op dat grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Nestlé, niet terug komen in het overzicht van best beoordeelde bedrijven in Amstelveen. Kleine, lokale bedrijven domineren het overzicht. Restaurant Indian Lemon en pedicuresalon Amstelpedicure komen als beste uit de bus. Zij ontvangen beiden een gemiddelde beoordeling van een 10.

De 10 best beoordeelde bedrijven van Amstelveen

  1. Indian Lemon, 10
  2. AmstelPedicure.nl, 10
  3. Steven Bodt Goudsmid, 9,9
  4. Zoë"s Kapsalon, 9,9
  5. Bink Fietsen, 9,8
  6. Golf 63, 9,7
  7. Advocatenkantor Smits, 9,4
  8. Fysiotherapie Praktijk Sleedoorn, 9,4
  9. Van Velzen Organizing, 9,4
  10. Igaros Solutions, 9,4

Beoordelingen van consumenten

Dit overzicht is samengesteld op basis van de data van Telefoonboek.nl. Hier kunnen bezoekers niet alleen contactinformatie van bedrijven bekijken, maar ook beoordelingen achterlaten. Dit gebeurt op basis van de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Aan de hand van deze beoordelingen is er een top tien opgesteld van de best beoordeelde bedrijven in Amstelveen. Alleen bedrijven met 10 of meer beoordelingen zijn meegenomen in dit overzicht.

Foto: Pixabay

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!