Places logo
Menu

Lekker snacken op Nationale Krokettendag: welke snackbar scoort het best?

Lekker snacken op Nationale Krokettendag: welke snackbar scoort het best?

Vandaag is het 9 oktober, de dag die ook wel bekend staat als Nationale Krokettendag. Mooi moment om een kroket te halen bij de snackbar om de hoek. Iedereen kent er wel eentje op loopafstand en het zal je dus ook niet verbazen dat er enorm veel snackbars in Nederland zijn. In de database van Telefoonboek.nl staan meer dan 18.000 snackbars geregistreerd. Tussen al deze snackpaleizen bestaat natuurlijk veel kwaliteitsverschil. Places Nieuws zocht daarom voor je uit welke snackbars in Nederland het best en het vaakst beoordeeld worden.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl heeft men de mogelijkheid om bedrijven te beoordelen. Bezoekers geven een cijfer op basis van de algemene indruk, service en de prijs-kwaliteit verhouding. Places Nieuws heeft een overzicht gemaakt van de vijf best beoordeelde snackbars in Nederland. Een snackbar met veel beoordelingen komt hoger in de top vijf dan een snackbar met minder beoordelingen. De snackbars in de top vijf hebben allemaal minstens een 9 als cijfer gekregen.

De vijf beste snackbars

  1. V.O.F. Friture Zheng in Gulpen - 108 beoordelingen
  2. Cafetaria het Edammertje in Edam - 66 beoordelingen
  3. Snackcounter Alberto V.O.F. in Zwolle - 55 beoordelingen
  4. Mr Tang in Assendelft - 51 beoordelingen
  5. Snackpalace in Meppel - 42 beoordelingen

Resultaten

V.O.F. Friture Zheng in Gulpen heeft veruit de meeste beoordelingen gekregen. Deze snackbar is gevestigd in Zuid-Limburg in het centrum van Gulpen. De zelfgemaakte loempia is absoluut de moeite waard en je kan heerlijk op het terras zitten en wordt er geholpen door vriendelijk personeel. Dit zorgt ervoor dat veel mensen uit de buurt bekend zijn met deze snackbar! Op de tweede plaats staat Cafetaria het Edammertje, die bekend staat om zijn zelfgemaakte friet, ambachtelijk gemaakte producten en duurzaamheid. Daarna komt Snackcounter Alberto in Zwolle. Heerlijke friet, goede hygiëne en de porties zijn gemaakt onder het mom 'liever te veel dan te weinig'. In Nederland zijn erg veel snackbars en degene die het geschopt hebben tot de top 5 hebben een goede indruk gemaakt op de consumenten.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!