Lederwarenzaken goed beoordeeld en een erkend ambachtLederwarenzaken goed beoordeeld en een erkend ambacht

Lederwarenzaken zijn zaken waar lederwaren en reisartikelen worden verkocht. Bij deze branche kunt u terecht voor koffers, tassen, riemen, portefeuilles en soms ook paardrijd artikelen. In 2017 waren er 403 zaken in Nederland die in deze artikelen handelden. Maar bij welke van deze zaken kunnen consumenten het beste terecht? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl staat de beste lederwarenzaak in Uden.

Beoordelen door middel van rating

Op Telefoonboek.nl krijgen consumenten de kans om een rating toe te voegen aan een bedrijf. De rating bestaat uit een cijfer tussen 1 en 10. Onderdelen van deze rating zijn de algemene indruk, de service en de prijs-/kwaliteitverhouding van het bedrijf. De lederwarenzaken zijn op deze manier beoordeeld en daar is per bedrijf een gemiddeld cijfer uitgekomen.

Beste lederwarenzaken in kleinere plaatsen

Op nummer 1 staat, met een 8,2, Leer2020 uit Uden gevolgd door Zadelmakerij Jeannette Drent uit Schoonebeek. Op nummer drie staat Tuig- en Zadelmakerij Nol MacLeane uit Heukelum. Opvallend is dat de best beoordeelde zaken in de wat kleinere plaatsen staan. Pas op nummer 11 staat een lederwarenzaak gevestigd in een grote stad. Dit zou kunnen duiden op het ogenschijnlijke ambacht dat hierbij komt kijken, wat ervoor zorgt dat ruimte huren in een grote stad niet rendabel is. Bij zo"n ambacht kan er vaak niet geconcurreerd worden met grotere winkels die zich zo"n ruimte in de stad wel kunnen veroorloven.

Top vijf lederwarenzaken

  1. Leer2020 8,2
  2. Zadelmakerij Jeannette Drent 7,8
  3. Tuig- en Zadelmakerij Nol Macleane 7,7
  4. Herjan van Goor Riemen en Bretels 7,7
  5. Artie Riemen 7,6

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek