Places logo
Menu

Koffiebonen en Surinaams eten in Almere zeer geliefd

Koffiebonen en Surinaams eten in Almere zeer geliefd

Almere is een stad in de provincie Flevoland. De stad had op 1 maart 2019 208.459 inwoners. Het is een relatief jonge stad in Flevoland en biedt een goed uitgangspunt voor diverse wandelingen door het polderlandschap. Naast de natuur is vlak buiten het centrum ook Stichting AAP gevestigd, waar exotische zoogdieren worden opgevangen. Ook om te shoppen is Almere een leuke stad. Daarnaast wordt dit jaar het Floriade Festival georganiseerd in Almere. Er is dus genoeg te doen, mede door de diversiteit aan bedrijven die gevestigd zijn in Almere. Places Nieuws onderzocht welke bedrijven in Almere de beste beoordeling kregen van consumenten.

Ratings

Naast het zoeken van contactgegevens op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een bedrijf ook beoordelen. Bezoekers kunnen een rating geven met een eventuele toelichting. Deze rating is het gemiddelde cijfer van de algemene indruk, service, prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen wordt een gemiddelde opgesteld. Wat zijn de top 5 best beoordeelde bedrijven in Almere?

Top 5 best beoordeelde bedrijven in Almere

  1. Caffè-Onesta B.V. - 30 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.7
  2. Van Lare Stucwerk - 32 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.6
  3. Hairclub 128 - 32 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.4
  4. Garagebedrijf ANSLIJN - 33 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.3
  5. Warung Mere - 33 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.0

Resultaten

De resultaten laten zien dat de top 5 best beoordeelde bedrijven in Almere volgens Telefoonboek.nl allemaal boven de 9 scoren, een mooi resultaat. Het zijn bedrijven die actief zijn in verschillende branches en die de diversiteit van Almere laten zien. Op nummer 1 staat Caffe-Onesta B.V.,een bedrijf dat duurzame en fairtrade koffiebonen levert aan onder andere horeca, bedrijven en sportkantines. Ook leveren ze koffiemachines. Deze koffie is dus erg geliefd in Almere.

Op plek nummer 2 staat Van Lare Stucwerk, een stukadoorsbedrijfs. Hairclub 128 is een kapper en beautycentrum en biedt naast reguliere kappersafspraken, ontharingsbehandelingen en bruidskapsels en -visagie aan. De top 5 varieert van stukadoors tot garages en beautycentra tot restaurants, zoals Surinaams restaurant Warung Mere.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!