Places logo
Menu

Klanten zijn fan van de combinatie zwembad en sporthal

Klanten zijn fan van de combinatie zwembad en sporthal

Zwemmen heeft allerlei verschillende voordelen. Het is niet alleen iets dat iedereen in het waterrijke Nederland leert vanwege de veiligheid, het is ook een fijne manier om in beweging te blijven of een manier van ontspanning. Enkele gelukkigen hebben zelf een zwembad in hun tuin, maar vanwege het klimaat in Nederland kiezen de meeste mensen toch voor een zwembad waar binnen gezwommen kan worden. Aangezien goed (kunnen) zwemmen belangrijk en plezierig is, is het fijn om daarvoor naar een zwembad te gaan dat goed beoordeeld wordt. Klanten beoordeelden zwembaden op Telefoonboek.nl en daaruit is een top vijf gemaakt.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kan men terecht voor contactinformatie, maar ook voor het achterlaten van een beoordeling over een bedrijf. Zo kan een bezoeker van de website een beoordeling achterlaten over een bedrijf. Bezoekers kennen een bedrijf dan een score toe op basis van drie punten: de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. De beoordelingen van meerdere klanten van een bedrijf leveren samen leveren het bedrijf een gemiddeld cijfer op. Het blijkt dat de bedrijven die het best beoordeeld worden vaak niet alleen zwemactiviteiten aanbieden, maar ook zaken als sportlessen. Deze combinatie van activiteiten valt blijkbaar in de smaak bij klanten.

Beste zwembaden

Multifunctioneel centrum de Meander uit Oostvoorne wordt door klanten met de hoogste score beoordeeld, namelijk een 8,5. Zoals de naam al verklapt beschikt het centrum niet alleen over een zwembad, maar ook over andere voorzieningen zoals een sporthal en een geluidsdichte repetitieruimte voor muziekgroepen. Op de tweede plek landt M.C.J. van Meel h/o Sportstudio Energy, die een 8,0 scoort. De in Bergen op Zoom gevestigde sportstudio biedt naast diverse zwemlessen ook allerlei sportlessen en schoonheidsbehandelingen. SportPlaza Groenendaal Heemstede ontvangt een 7,9 van de Telefoonboek.nl bezoeker. Ook deze zaak bezit naast een zwembad een sporthal. De nummer vier is Zwembad de Slagen in Schoonebeek, die een 7,8 mag ontvangen. In tegenstelling tot de eerder genoemde bedrijven is dit zwembad alleen gericht op het zwemmen. De lijst wordt gesloten door Zwemschool de Kikkersprong die ook een 7,8 krijgt, maar op basis van minder beoordelingen. Het gaat in dit geval om de vestiging in Rotterdam, maar de zwemschool bevindt zich ook op andere plekken in het land. Deze zwemvoorziening is vooral gericht op zwemlessen.

Top vijf best beoordeelde zwembaden

Multifunctioneel centrum de Meander - Gemiddelde beoordeling: 8,5

M.C.J. van Meel h/o Sportstudio Energy - Gemiddelde beoordeling: 8,0

SportPlaza Groenendaal Heemstede - Gemiddelde beoordeling: 7,9

Zwembad de Slagen - Gemiddelde beoordeling: 7,8

Zwemschool Kikkersprong - Gemiddelde beoordeling: 7,8

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!