Places logo
Menu

Klanten zeer ontevreden over service van KPN winkels

Klanten zeer ontevreden over service van KPN winkels

Eerder dit jaar bleek uit onderzoek van Telecompaper dat KPN niet langer de koning van de vaste telefonie is in Nederland. Ziggo blijkt het telecombedrijf te hebben ingehaald met het aantal klanten. Erg bijzonder want KPN, eerder PTT, bestaat al vele jaren en heeft altijd de koppositie behouden. Het is niet verrassend dat de aantallen verminderen, steeds minder mensen gebruiken nog een vaste lijn naast hun mobiele telefoon. Wel is dit mogelijk reden voor KPN om klanten extra goede service te bieden. Hoe staat het met de service in de KPN winkels bijvoorbeeld? Telefoonboek.nl doorzocht haar database en zette het voor u op rijtje.

Beoordeling op Telefoonboek.nl

Online en telefonisch kunnen bezoekers van Telefoonboek.nl gegevens opvragen van bedrijven en personen. Ook krijgen zij de mogelijkheid een beoordeling achter te laten over het bedrijf dat zij hebben gebeld of bezocht. De beoordeling bestaat uit een gemiddeld cijfer van de rating op algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding.

Zorgwekkende cijfers voor KPN

De winkels van KPN worden beoordeeld met een gemiddelde van 3,8. Dit is duidelijk een dikke onvoldoende. De enige voldoende viel in Amsterdam, daar kreeg een van de winkels gemiddeld een 7. De laagste beoordeling viel in Hengelo, Overijssel waar de KPN winkel een 2,1 gemiddeld scoort. Opvallend is wel dat de winkels in Amsterdam vaker in de top 10 voorkomen, maar over het algemeen zijn ze de beste van de slechtste.

Telefonische bereikbaarheid

Naast het toekennen van een cijfer, kunnen bezoekers van Telefoonboek ook aangeven of de telefoon van een KPN winkel wordt beantwoord. Er blijkt bij alle winkels een bereikbaarheid van 14% of minder te zijn. Dit is niet gek aangezien KPN is overgestapt op een algemeen 0900 informatienummer om het bellen over te nemen van de medewerkers in de winkels. Echter is dit misschien een signaal dat de informatievoorziening wat betreft dit algemene nummer nog niet optimaal is.

Top 10 "best" beoordeelde KPN winkels

 1. Amsterdam, 7
 2. Delft, 5,7
 3. Den Haag 5,5
 4. Amsterdam 5,4
 5. Enschede 5,4
 6. Amsterdam 5,1
 7. Den Haag 5,1
 8. Meppel 5
 9. Veldhoven 4,8
 10. Oss 4,8

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!