Places logo
Menu

Klanten beoordelen stomerij in Nieuwegein als de beste

Klanten beoordelen stomerij in Nieuwegein als de beste

Niets is zo lekker als frisse kleding. Sommige mensen wassen hun kleding zelf thuis, en sommige moeten of gaan liever naar een wasserij. En dan zijn er ook nog de kledingstukken die naar de stomerij gebracht moeten worden, omdat ze niet in een gewone wasmachine gewassen kunnen worden. Zo blijft de wasserij of stomerij nog steeds een graag gebruikte dienst. Als je je textiel laat wassen of stomen wil je natuurlijk wel dat dit goed gebeurt. Telefoonboek.nl heeft daarom de best beoordeelde wasserijen en stomerijen van Nederland op een rijtje gezet.

Beoordeling

Klanten kunnen bedrijven op Telefoonboek.nl beoordelen op basis van de algemene indruk, service en prijs/kwaliteit van het bedrijf. Dit hebben klanten ook gedaan voor bedrijven in de categorie stomerij en wasserij.

Het vaakst en best beoordeelde bedrijf in deze categorie is Stomerij Kledingreparatie van Arnhem. Het in Nieuwegein gevestigde bedrijf ontving een 9,9 op basis van 77 beoordelingen. In de zaak kan men naar voor textielreiniging ook terecht voor kledingreparatie. Deze combinatie van diensten valt bij klanten blijkbaar in de smaak, gezien het feit dat dit bedrijf de hoogste score kreeg. Op de tweede plaats staat Stomerij Leusden en van de Hoven. Het bedrijf biedt niet alleen diensten aan particulieren, maar ook aan bedrijven. De zaak krijgt op basis van 34 beoordeling een 9,1. Daarna volgt Stomerij van Veen. De Zaanse stomerij scoort een 9,1 op basis van 24 beoordeling. De vierde plaats gaat naar Propershop Th. Hagman. Het bedrijf verzorgt naast de chemische reiniging van textiel van particulieren ook de was voor verzorgingstehuizen en zelfstandig wonende ouderen. De diensten worden door klanten op prijs gesteld, want de zaak scoort een 8,8 op basis van 20 beoordeling. De lijst wordt gesloten door Hop Schoon Tapijtreiniging. Dit bedrijf reinigt allerlei uiteenlopende textielsoorten. Van kleding tot tapijt tot paardendekens. Hierdoor wordt het bedrijf gewaardeerd met een 8,7 op basis van 13 beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde wasserijen en stomerijen

Stomerij Kledingreparatie van Arnhem - Gemiddelde beoordeling: 9,9

Stomerij Leusden van den Hoven - Gemiddelde beoordeling: 9,1

Stomerij van Veen - Gemiddelde beoordeling: 9,1

Propershop Th. Hagman - Gemiddelde beoordeling: 8,8

Hop Schoon Tapijtreiniging - Gemiddelde beoordeling: 8,7

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!