Places logo
Menu

Klant vindt rijlessen in Apeldoorn het beste

Klant vindt rijlessen in Apeldoorn het beste

Hoewel Nederland bekend staat als een echt fietsland, rijden Nederlanders toch ook graag in de auto. Uit onderzoek van het CBS bleek dat Limburgers het vaakst in de auto stappen. Al deze autorijdende Nederlanders hebben ooit lessen gevolgd bij een rijschool. Deze rijlessen zijn bepalend voor de rijstijl en de kwaliteit van de rijvaardigheid van een persoon. Het is dan ook van belang om lessen te volgen bij een goede rijschool. Uit beoordelingen op Telefoonboek.nl blijkt welke rijscholen in Nederland het beste gevonden worden.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kan een bezoeker niet alleen terecht voor contactinformatie van een auto rijschool. Bezoekers kunnen ook beoordelingen achterlaten over bedrijven. Deze beoordeling zijn gebaseerd op de algemene indruk, de service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Klanten lieten ook beoordelingen achter voor rijscholen. Op basis daarvan kan een top vijf van best beoordeelde rijscholen in Nederland gemaakt worden.

Best beoordeelde rijscholen

De best beoordeelde rijschool van Nederland volgens Telefoonboek.nl is Les is More uit Apeldoorn. Het bedrijf ontvangt een 9,6. Op de tweede plek staat Les & Slaag, een rijschool uit Sint-Michielsgestel. Les & Slaag wordt door bezoekers beoordeeld met een 9,4. Op de derde plek in de lijst staat de Autorijschool Adventure uit Rotterdam. De rijschool kreeg een 9,3. Ook goed beoordeeld is Rijschool ProRide Nijverdal, die een 9,2 ontving van bezoekers. De lijst wordt gesloten door Autorijschool Schouten uit Amsterdam. De Amsterdamse rijinstantie scoort tevens een 9,2, maar heeft minder beoordelingen dat de voorganger.

Top vijf best beoordeelde rijscholen

Les is more Apeldoorn gemiddelde beoordeling: 9,6

Les & Slaag gemiddelde beoordeling: 9,4

Autorijschool Adventure gemiddelde beoordeling: 9,3

Rijschool ProRide Nijverdal gemiddelde beoordeling: 9,2

Autorijschool Schouten Amsterdam gemiddelde beoordeling: 9,2

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!