Klant negatief over grote ketens in MeppelTelefoonboek.nl presenteert de vijf slechtst beoordeelde bedrijven van Meppel.

Meppel is een middelgrote stad in Drenthe, waar zo"n 33.000 mensen wonen. Met 58 vierkante kilometer is Meppel de kleinste gemeente van de provincie. Toch zijn er veel bedrijven gevestigd in Meppel. Deze bedrijven worden niet allemaal even positief beoordeeld. Uit beoordelingen die klanten achterlieten over Meppelse bedrijven heeft Telefoonboek.nl de vijf slechtst beoordeelde bedrijven geselecteerd.

Beoordelingen

Op Telefoonboek.nl kan men vanzelfsprekend terecht voor contactinformatie van bedrijven. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om beoordelingen en geschreven reviews over die bedrijven achter te laten. Dit hebben bezoekers ook gedaan voor bedrijven uit Meppel. Bedrijven worden beoordeeld op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Hoe vaker een bedrijf beoordeeld wordt, hoe representatiever het gemiddelde cijfer is dat een bedrijf ontvangt.

De slechtst beoordeelde bedrijven

In de lijst met slechtst beoordeelde bedrijven van Meppel zijn voornamelijk vestigingen van grotere bedrijven te vinden, namelijk sportschool Basic-Fit, telefoonwinkel T-Mobile en zelfs twee banken: ING Bank en ABN AMRO. Daarnaast staat ook het hoofdkantoor van Icare in de lijst. Dit bedrijf biedt hulpbehoevende mensen thuis of op locatie verpleging en verzorging.

Lijst slechtst beoordeelde bedrijven in Meppel

Basic-Fit Meppel - Gemiddelde beoordeling: 3,8 (87)

ING Bank Meppel - Gemiddelde beoordeling: 2,5 (51)

Icare Hoofdkantoor - Gemiddelde beoordeling: 3,8 (49)

ABN AMRO - Gemiddelde beoordeling: 3,5 (46)

T-Mobile Shop - Gemiddelde beoordeling: 4,0 (35)

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek