Places logo
Menu

Klant kiest graag voor een vakantie in de Nederlandse natuur

Klant kiest graag voor een vakantie in de Nederlandse natuur

De meesten van ons vinden het heerlijk om tijdens vrije dagen op vakantie te gaan. Voor vakantie hoef je niet altijd ver te gaan. Soms is een kleine verandering van omgeving al genoeg om dat vakantiegevoel op te roepen. Men gaat dan ook geregeld op vakantie in eigen land. Daarvoor is het handig om te weten waar je volgens anderen de fijnste vakantie ervaring kan beleven. Telefoonboek.nl stelde een top vijf van best beoordeelde Nederlandse vakantiehuizen samen.

Klanten beoordelen

Telefoonboek.nl stelt de top vijf samen op basis van beoordelingen die bezoekers hebben gegeven. Op de website is allerlei informatie te vinden over diverse bedrijven. Op een pagina over een bedrijf kunnen bezoekers het bedrijf ook beoordelen. De bezoeker kent het bedrijf dan een score toe op basis van drie elementen: de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Bezoekers van Telefoonboek.nl hebben dit ook gedaan voor Nederlandse vakantiehuizen.

Best beoordeelde vakantiehuizen

Het best en vaakst beoordeelde vakantiehuis dat geregistreerd is bij Telefoonboek.nl is Ingenhoest verhuur. De verhuurder van recreatiewoningen scoort een 10 op basis van 21 beoordelingen. Het vakantiehuis is gevestigd in de Zeeuwse plaats Vrouwenpolder, dat aan zee gelegen is. De nummer twee in de lijst is De 4 Jaargetijden aan Zee uit Oostkapelle. Het vijf sterren vakantiehuis biedt gasten rust en stilte aan de zee. Het vakantiehuis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,4. De volgende is De Ruiterskamp, die een 9,0 scoort. De vakantieboerderij is gelegen in de natuur van het Achterhoekse Eibergen. Op nummer vier staat Recreatieverblijf La Grange Baxhof uit Swalmen. Het bedrijf verhuurt vakantiehuizen, appartementen en doet dienst als jeugdherberg en vakantiekamp. De accommodatie verhuurder krijgt een 8,7. "t Boshuisje Winterswijk sluit de top vijf met een 8,5. Het vakantiehuis bevindt zich midden in een rustig bospark in de Achterhoek.

Uit de top vijf van best beoordeelde vakantiehuizen in Nederland kan opgemaakt worden dat men graag op vakantie gaat in de Nederlandse natuur. In de lijst staan geen vakantiehuizen in of nabij grote steden. De vakantiehuizen promoten ook bijna allemaal het feit dat ze dichtbij of in natuurrijke gebieden gelegen zijn.

Top vijf best beoordeelde vakantiehuizen

Ingenhoest verhuur - Gemiddelde beoordeling: 10

De 4 Jaargetijden aan Zee - Gemiddelde beoordeling: 9,4

De Ruiterskamp - Gemiddelde beoordeling: 9,0

Recreatieverblijf La Grange Baxhof - Gemiddelde beoordeling: 8,7

"t Boshuisje Winterswijk - Gemiddelde beoordeling: 8,5

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!