Places logo
Menu

Kapperszaak uit ‘s-Heerenberg is het beste bedrijf van Gelderland

Kapperszaak uit ‘s-Heerenberg is het beste bedrijf van Gelderland

'Gelderland levert je mooie streken' is een slogan die je vast bekend in de oren klinkt. Deze streken bieden vooral een afwisselend aanbod: van de prachtige Veluwe tot verse streekproducten uit de Betuwe en van historische steden Arnhem en Nijmegen tot rivieren en dijken in het Rivierenland. En natuurlijk de Achterhoek, het geluk van Nederland, niet te vergeten. Je raakt werkelijk niet uitgekeken in de grootste provincie van ons land. Ook op het gebied van bedrijven is er een ruime keus in Gelderland. Telefoonboek.nl onderzocht welke van de bedrijven in de provincie het best beoordeeld worden.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers niet alleen contactgegevens van bedrijven vinden, maar ze kunnen ook een beoordeling toekennen aan een bedrijf. Deze beoordeling bestaat altijd uit een cijfer, wat ook wel rating wordt genoemd. Hier kan eventueel een toelichting, een review, bij gegeven worden. De rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten is een gemiddelde opgesteld. Uit deze gegevens is een top tien van bedrijven uit Gelderland opgesteld.

Top tien Gelderse bedrijven

De bedrijven in deze top tien hebben allemaal een score van 9,9 of 10 gekregen op Telefoonboek.nl. Ze staan op volgorde van het aantal beoordelingen.

 1. ODA Hairfashion in 's-Heerenberg: 451 beoordelingen
 2. Tandartspraktijk Kooij-Diederen in Arnhem: 188 beoordelingen
 3. Stuurbekrachtiging Specialist G. de Heus in Beuningen: 78 beoordelingen
 4. Bloem met Stijl in Eerbeek: 57 beoordelingen
 5. ReDesign Digital in Dieren: 55 beoordelingen
 6. 't Kaashuus in Elburg: 46 beoordelingen
 7. The Godfather Tuning Chiptuning in Apeldoorn: 39 beoordelingen
 8. Radioamateurshop in Druten: 37 beoordelingen
 9. Shoppz.nl in Gaanderen: 36 beoordelingen
 10. Fanorg in Ede: 36 beoordelingen

Kapperszaak op de eerste plek

ODA Hairfashion is naar eigen zeggen een begrip in 's-Heerenberg. Deze kapperszaak staat er om bekend je persoonlijk en professioneel te helpen en ervoor te zorgen dat je altijd met een glimlach weer naar buiten gaat. Dit bedrijf kreeg maar liefst 451 beoordelingen en steekt met kop en schouders boven de rest uit. Ook Tandartspraktijk Kooij-Diederen uit Arnhem scoort goed. De tandartsen en het team bieden hun klanten goede zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor hun mond en gebit. De top drie wordt afgesloten door Stuurbekrachtiging Specialist G. de Heus uit Beuningen. Dit bedrijf voert reparaties uit aan stuurbekrachtigingen van auto's en levert een goede, snelle en betaalbare service volgens tevreden klanten.

Foto's: Pixabay, bewerkt door Femke Pierlo

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!