Places logo
Menu

Inwoners Maastricht zoeken online voornamelijk vanuit desktop

Inwoners Maastricht zoeken online voornamelijk vanuit desktop

Maastricht is een stad met veel bedrijvigheid. Vroeger was het dan ook een belangrijke industriestad. Tegenwoordig zitten er hoofdkantoren als Vodafone Nederland, Q-Park en diverse call centers. Ook is er veel detailhandel met relatief veel gespecialiseerde en exclusieve winkels. Ook in Maastricht zijn de gevolgen van het steeds populairdere internetshoppen zichtbaar, steeds meer winkelpanden komen leeg te staan. Zoeken inwoners van Maastricht online dan ook het meeste op naar kledingzaken? Telefoonboek.nl en Openingstijden.com laten de meest voorkomende zoekopdrachten zien in Maastricht van de laatste 6 maanden.

Meest gezochte telefoonnummers

Op Telefoonboek.nl worden voornamelijk telefoonnummers opgezocht. Het vaakst zoekt men naar "belastingkantoor". Dit kan verband hebben met de aankomende aangifte die ingeleverd moet worden. Op een tweede plek komt Heuts automaterialen, inderdaad een bedrijf dat ook materialen thuisbezorgt. Op een derde plaats staat het zoekwoord "mode", wat duidt op het zoeken naar kledingzaken. Mode, drukwerk en jeugdzorg worden uitsluitend vanuit desktop opgezocht.

Meest gezochte openingstijden

Op Openingstijden.com worden voornamelijk openingstijden opgezocht voor bedrijven. Op de eerste plaats staat Drogisterij Kruiden Reformhuis Schiepers gevolgd door Dierenkliniek Verhey en Patisserie Peter Lemmens. Opvallend is dat er meer vanuit desktop wordt gezocht, dan vanuit mobiele telefoons. In de top 10 van meest gezochte openingstijden staan verder voornamelijk grote concerns zoals Mango, Street One, Zara, Délifrance en Yves Rocher.

Top 10 zoekresultaten Telefoonboek.nl van het afgelopen halfjaar en de verdeling desktop/mobiel:

Top 10 zoekresultaten Openingstijden.com van het afgelopen halfjaar en de verdeling desktop/mobiel:

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!