Places logo
Menu

Ingenieurs onder de loep: hoe worden ze beoordeeld door klanten?

Ingenieurs onder de loep: hoe worden ze beoordeeld door klanten?

Ingenieurs bieden oplossingen voor technische en technologische vraagstukken. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende technische vakgebieden zoals bouwkunde, elektrotechniek, elektronica, mechatronica en werktuigbouwkunde. Op Telefoonboek.nl worden ingenieurbedrijven in Nederland beoordeeld door klanten. Scoren de bedrijven een voldoende?

Onderzoek

Op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl zijn drie goed beoordeelde bedrijven binnen de categorie 'ingenieur' op een rij gezet. Telefoonboek.nl is een online personen- en bedrijvengids. Bezoekers kunnen hier adresgegevens van personen en bedrijven vinden. Daarnaast kunnen zij na een ervaring met een bedrijf een beoordeling achterlaten. Bedrijven worden daarbij beoordeeld op de algemene indruk, service en prijs/kwaliteit verhouding. Klanten kunnen een cijfer tussen de 2 en 10 geven en daarnaast ook een geschreven review toevoegen.

  • Bouwkundigburo Kampen

Dit bedrijf dat sinds 1988 in Balk gevestigd is, heeft veel ervaring in het maken van ontwerpen en geven van betrouwbaar advies voor werkzaamheden op bouwkundig gebied. Bouwkundigburo Kampen staat klanten bij tijdens ontwikkeling en realisatie van (ver)bouwplannen in de woningbouw- , agrarische en utiliteitsbouw sector. Klanten kunnen ook bij het bedrijf terecht voor het aanvragen van vergunningen en de totale uitwerking van een plan. De algemene indruk van het bedrijf scoort gemiddeld een 9.8 en de service en prijs/kwaliteit verhouding wordt gemiddeld met een 10 beoordeeld.

  • Starke Landmeetkunde B.V.

Dit bedrijf is geschikt voor diverse uitzet en maatvoeringswerkzaamheden. De focus van het bedrijf ligt op de civieltechnische sector. Het bedrijf helpt opdrachtgevers door het maken van revisietekeningen, ontwerptekeningen, volume metingen en berekeningen, maken van hoogtepunten, inmeten en uitzetten van total station. De algemene indruk van dit bedrijf krijgt gemiddeld een 9.3, de service krijgt ook een 9.3 en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt gemiddeld een 9.4.

  • Technisch TekenBureau Matrico V.O.F.

Dit bedrijf is opgericht in april 2002 en is in 2016 door twee ingenieurs verhuisd naar een andere locatie. Het bedrijf houdt zich bezig met het technisch ontwerp en advies voor werktuig-, machine- en apparatenbouw. Het bedrijf scoort op algemene indruk een 6.5, op service een 8 en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt een 8.2.

Benieuwd hoe andere bedrijven beoordeeld worden door klanten? Op Telefoonboek.nl vindt u alle beoordelingen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!