Places logo
Menu

ID-Architectuur met stipt op een als best beoordeelde architectenbureau van Nederland

ID-Architectuur met stipt op een als best beoordeelde architectenbureau van Nederland

Sommige mensen willen hun huis geheel naar eigen wensen indelen en schakelen hierbij de hulp in van een architectenbureau. Zo"n bureau kan veel werk voor je uit handen nemen en bemiddelen waar dat nodig is. Hiervoor betaal je natuurlijk wel iets meer, maar het geeft je wel de mogelijkheid om je droomhuis te laten creëren door vakkundige mensen.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten een beoordeling over een bedrijf achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit een cijfer van 1 tot 10 en er kan ook een toelichting bij gegeven worden. Deze resultaten worden verzameld en hierdoor krijgen wij inzicht in welke bedrijven door consumenten goed en slecht worden beoordeeld. In dit artikel wordt een top vijf gegeven van de best beoordeelde "architectenbureaus".

ID-Architectuur uit Breda beste architectenbureau

Met stipt op nummer een stond ID-Architectuur uit Breda. Dit bureau kreeg de gemiddelde beoordeling van een 10 uit 36 reviews. Dit bureau biedt onder andere hulp aan bij het kiezen van een aannemer, vraagt de noodzakelijke vergunningen aan en biedt bouwbegeleiding waar nodig. Daarnaast wordt het plan uitgewerkt en aangeboden in een 3D-model. De tweede plek is voor Koenen ontwerp + bouwzaken uit Dongen, met een gemiddelde beoordeling van 9.9. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht voor vakkundig advies en begeleiding. Plek drie scoort ook een gemiddelde beoordeling van een 9.9 en is voor Maaswaal Architect in Den Helder. Dit bureau is niet alleen actief in de woningbouw, maar richt zich ook op utilitaire bouw en heeft onder andere de Rijksoverheid ook als opdrachtgever. Op de vierde plek komt een ander architectenbureau uit Den Helder, namelijk Bouwkundig-Atelier Johan van Amesfoort. Het bureau is opgericht in 2015 en doet het, blijkend uit de hoeveelheid opmerkingen verrassend goed, het uiteindelijke gemiddelde is een 9.9. . De vijfde plek is voor het architectenbureau De Ontwerpdivisie uit Utrecht, met een gemiddelde beoordeling van een 9.8. De focus van dit bureau ligt op de eenvoud van het ontwerp, maar wel met oog voor detail. Er heerst niet veel verdeeldheid qua locaties in de top 5, met twee bureaus uit Noord-Brabant, twee uit Den Helder en een uit Utrecht.

De vijf best beoordeelde architectenbureaus in Nederland

  1. ID-Architectuur - Gemiddelde beoordeling 10

  2. Koenen ontwerp + bouwzaken - Gemiddelde beoordeling 9.9

  3. Maaswaal Architect - Gemiddelde beoordeling 9.9

  4. Bouwkundig-Atelier Johan van Amesfoort - Gemiddelde beoordeling 9.9

  5. De Ontwerpdivisie - Gemiddelde Beoordeling 9.9

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!