Places logo
Menu

Het beste vlees voor een prima prijs vind je in Amsterdam

Het beste vlees voor een prima prijs vind je in Amsterdam

Voor veel mensen is een goed stuk vlees erg belangrijk: volgens onderzoek van de Universiteit van Wageningen eten we gemiddeld 39 kilo vlees per persoon per jaar. Het liefst hebben we dan vlees van het varken, maar ook voor een lekker stuk kip- of rundvlees kunnen we menig Nederlander 's nachts wakker maken. De eerste herinnering aan vlees is voor de meesten het plakje worst dat de slager aanbood toen je klein was. De meeste kinderen zullen vanwege die boterhamworst of smeerworst wel een positieve reactie geven, maar hoe denkt het gros van Nederland over slagerijen? Telefoonboek.nl onderzocht welke slagers de beste beoordelingen krijgen en zette de top tien voor je op een rijtje.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het zoeken van contactgegevens ook een bedrijf beoordelen. Deze beoordeling bestaat uit een cijfer, ook wel rating genoemd, met eventueel een toelichting. De rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. In totaal zijn 1.137 ratings toegekend aan slagers, met een gemiddelde van een 7,4. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten is een gemiddelde opgesteld. Uit deze gegevens is een top tien opgesteld van slagers. In deze top tien staan de best beoordeelde slagers die minstens 40 beoordelingen ontvingen.

Top tien best beoordeelde slagers

 1. Slagerij Robert Zikking in Amsterdam: 40 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,8
 2. Slager Plus in Rotterdam: 76 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,4
 3. Slagerij Öz Kasap in Spijkenisse: 45 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,0
 4. Ambachtelijke Slagerij Henk Oude Nijhuis in Borculo: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,8
 5. Chateau Briand Hilversum B.V. in Hilversum: 47 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,6
 6. Slagerij Wever in Losser: 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,5
 7. Slagerij Bejo in Ter Apel: 58 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,4
 8. De Witte Prijzenslager in Katwijk (Zuid-Holland): 52 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3
 9. Gildeslager Van den Berg V.O.F. in Elst (utrecht): 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,2
 10. Slagerij Amine in Amersfoort: 43 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,1

Ouderwets goede slagerij Robbert Zikking

Met kop en schouders steekt de Amsterdamse slagerij Robert Zikking boven de rest uit: de slagerij scoort een 9,8. De service en prijs-kwaliteitverhouding zijn zelfs door iedere klant met een 10 beoordeeld. Klanten vinden dat je voor normale prijzen hier zeer hoge kwaliteit vlees krijgt. Die kwaliteit uit zich in heerlijk vlees en goede kennis over het slagersvak door het personeel. Het bedrijf vindt het belangrijk dat kwaliteit en garantie van producten voorop staat en maakt producten zelf op ambachtelijke wijze. Wij belden met Robbert Zikking en hij vertelde ons meer over het succes van de slagerij: 'Veel klanten komen bij onze slagerij voor onze ambachtelijke producten. Vooral de gerookte ossenworst en het pekelvlees zijn erg populair. Met onze ossenworst zijn we zelfs vier keer Nederlandse kampioen geworden.' Een 'ouderwets goede slagerij', ga zo door!

Twee Zuid-Hollandse toppers op plaats twee en drie

Ook Slager Plus uit Rotterdam is goed bezig. Van alle slagerijen kreeg deze de meeste beoordelingen, namelijk 76. En laten deze 76 klanten ook nog eens enorm positief zijn. Service staat hier hoog in het vaandel, merken bezoekers op. De klant wordt naar wensen bediend en het personeel biedt uitstekende service. In dezelfde provincie vindt je Slagerij Öz Kasap, gevestigd in een gezellig winkelcentrum in Spijkenisse. De vriendelijke slager biedt een compleet aanbod: 'Hij heeft heerlijke biefstuk en kippenpoten. Zelfs schapen- en geitenvlees, dit is ook heerlijk.' De producten voorzien in behoeften van vele nationaliteiten en dat maakt deze slagerij bijzonder.

Klantgericht Chateaubriand biedt een ruim assortiment

Slagerij Chateaubriand is een traditionele lokale familieslager in Hilversum. Op internet ook wel 'de bekendste slager in de regio het Gooi'' genoemd. Wij belden ze op om te vragen naar wat deze slagerij zo bijzonder maakt. 'Wij zitten middenin een woonwijk in Hilversum, maar onze klanten komen overal vandaan. Ook uit Laren, Bussum en Blaricum komen ze naar deze buurtwinkel,' vertelt Ruben Hermsen, medewerker van Chateaubriand. 'Met name vanwege het grote en luxe assortiment, wij kunnen de klant eigenlijk alles bieden wat ze zoeken. Onze producten zijn van hoge kwaliteit.' vervolgt hij. Verder vertelt hij dat de medewerkers in de winkel erg klantgericht zijn, wat er ook voor zorgt dat mensen terug komen. Over de uitstekende service en kwaliteit van het vlees zijn de bezoekers van Telefoonboek.nl het zeker eens: 'eerste klasse vlees en met uitstekende service'. Mooie complimenten om trots op te zijn.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!