Het best beoordeelde bedrijf van de provincie Friesland is gevestigd in AppelschaHet bedrijf scoorde gemiddeld een 10

De provincie Friesland staat bekend om haar eigen taal en eigen sporten. Fierljeppen of skûtsjesilen zijn alledaagse activiteiten in onze noordelijke provincie. Naast het beoefenen van watersport, openen sommige inwoners van Friesland hun eigen bedrijf. Het best beoordeelde bedrijf is volgens Telefoonboek.nl te vinden in Appelscha. Benieuwd welk bedrijf dit is? Telefoonboek.nl heeft een top vijf van de best beoordeelde bedrijven in de provincie Friesland opgesteld.

Onderzoek Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen naast het vinden van contactinformatie ook bedrijven beoordelen en zien hoe ze door anderen beoordeeld worden. Een beoordeling bestaat uit een cijfer van 1 tot 10 op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie beoordelingen vormen samen een gemiddeld cijfer. Op basis van deze gemiddelden is een top vijf opgesteld. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben gekregen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven Friesland

1 Schildersbedrijf Smit uit Appelscha: 65 beoordelingen met een gemiddelde van een 10.

2 Jilderda Allround Tegelservice uit Heerenveen: 72 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,9.

3 Elena Jongman Fotografie uit Assen: 44 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7.

4 Henk Westerhof Internetdiensten uit Assen: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7.

5 Taxibedrijf Tolboom uit Gorredijk: 65 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,6.

Schildersbedrijf Smit uit Appelscha is het best beoordeelde bedrijf in de provincie Friesland. Het bedrijf krijgt op basis van 65 beoordelingen een 10 gemiddeld. Klanten zijn zeer te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding en de service die door de werknemers wordt geleverd. De eerste plaats wordt gevolgd door de zeer goed beoordeelde Jilderda Allround Tegelservice uit Heerenveen. Dit bedrijf krijgt op basis van 72 beoordelingen een 9,9 gemiddeld. Klanten waarderen het vakmanschap van deze tegelzetter en hebben veel lof voor de showroom van dit bedrijf. Voor het maken van foto's kunnen mensen terecht bij Elena Jongman uit Assen. Dit bedrijf wordt goed beoordeeld met een 9,7 op basis van 44 beoordelingen. Op de vierde plaats staat Henk Westerhof Internetdiensten uit Assen. Dit bedrijf krijgt op basis van 42 beoordelingen ook een 9,7. Tot slot staat vervoersbedrijf Taxi Tolboom uit Gorredijk op de vijfde plaats met een gemiddelde van een 9,6 op basis van 65 beoordelingen.

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek