Places logo
Menu

Groothandelaren in bloemen worden goed beoordeeld door Nederlandse klanten

Groothandelaren in bloemen worden goed beoordeeld door Nederlandse klanten

Bloemen en planten zijn op machines na, het belangrijkste exportproduct van Nederland. De groothandelaren zijn dan ook angstig als het om de naderende Brexit gaat. Experts benadrukken bij bloemen- en plantenhandelaren dat zij zich moeten voorbereiden op de Brexit. Gelukkig hebben de groothandels niet alleen in het Verenigd Koninkrijk klanten maar ook in het binnenland, zoals Nederlandse retailers. Places Nieuws zocht uit hoe klanten de Nederlandse groothandelaren in bloemen beoordelen. Doen ze het goed of is er nog werk aan de winkel?

Veel voldoendes

In totaal hebben 939 klanten groothandelaren in bloemen een beoordeling gegeven. Slechts 5% van de beoordelingen was onvoldoende. De meerderheid van de beoordelingen, 95% was dus een voldoende. Dit betekent dat de meeste groothandelaren in bloemen goed beoordeeld worden. Groothandelaren die een voldoende ontvingen, kregen gemiddeld een 7,1 als cijfer. Groothandelaren die een onvoldoende ontvingen, kregen gemiddeld een 4,6 als cijfer.

Onderzoek

Het onderzoek is gebaseerd op informatie van Telefoonboek.nl. Naast het vinden van contactgegevens kunnen bezoekers op Telefoonboek.nl terecht om bedrijven te beoordelen. Klanten kunnen bedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen.

Beoordelingen

Naast het geven van een cijfer, kunnen klanten ook een geschreven beoordeling toevoegen. Uit de beoordelingen blijkt dat groothandelaren positief beoordeeld worden als zij kwalitatief goede bloemen aanbieden en als zij een goede service geven. Als er wordt gekeken naar de onvoldoendes blijkt dat klanten het vervelend vinden als de communicatie met het bedrijf slecht verloopt, als er te hoge prijzen worden gehanteerd en als de bloemen van slechte kwaliteit zijn.

Al met al blijkt uit dit onderzoek dat veruit de meeste groothandelaren in bloemen goed scoren bij klanten. Goed werk dus!

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!