Groenteboeren in Drenthe scoren het slechtst op telefonische bereikbaarheidGroenteboeren in Drenthe scoren het slechtst op telefonische bereikbaarheid

Groenteboeren en andere specialisten hebben het de laatste jaren lastig gehad. Veel consumenten gaan naar de supermarkt om al hun boodschappen in te slaan. Hoewel groenteboeren als leveranciers ook wat kunnen verdienen zijn ze niet altijd even blij over de samenwerking met supermarkten. Eind 2017 zijn een aantal groenteboeren in opstand gekomen. De prijs die in de supermarkt voor verse groenten wordt gevraagd is namelijk veel hoger dan de vergoeding die de boeren krijgen voor de producten. Groenteboeren eisen daarom van supermarkten een betere vergoeding voor al het zware werk dat zij leveren.

Om het contact met distributeurs en andere belanghebbenden te onderhouden is het voor groenteboeren belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn. Telefonie is namelijk nog steeds een belangrijk communicatiemiddel voor veel bedrijven. Maar hoe scoren groenteboeren op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl heeft het voor u uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek.nl staan 1.233 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "groenteboer". Deze nummers worden in het bestand gemarkeerd als "slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan de oproep. Hierbij is er geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 145 groenteboeren het geval, hetgeen neerkomt op 11,8% van de gevallen. Het percentage dat weinig tot geen klachten krijgt is maar liefst 88,2%.

Provincie

Uit dit onderzoek blijkt dat groenteboeren in Drenthe het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is namelijk 27% van de groenteboeren telefonisch niet goed bereikbaar. In Zeeland scoren groenteboeren het beste, daar is 3% van de groenteboeren telefonisch niet goed bereikbaar. Dirk Lentjes van Places Antwoordservice vindt dat groenteboeren het over het algemeen niet slecht doen. "Toch zijn er nog wat verbeterpunten. Een telefonische bereikbaarheid kan namelijk erg belangrijk zijn om het contact met distributeurs of klanten te onderhouden."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Drenthe: 27%
 2. Utrecht: 21%
 3. Friesland: 19%
 4. Overijssel: 19%
 5. Gelderland: 17%
 6. Groningen: 16%
 7. Zuid-Holland: 15%
 8. Noord-Holland: 13%
 9. Noord-Brabant: 10%
 10. Flevoland: 8%
 11. Limburg: 6%
 12. Zeeland: 3%

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek