Places logo
Menu

Groeiend tekort aan metselaars: hoe worden de metselaars die er wel zijn beoordeeld?

Groeiend tekort aan metselaars: hoe worden de metselaars die er wel zijn beoordeeld?

Veel bouwprojecten vallen stil door een gebrek aan metselaars. Na de crisis is er een groot tekort aan vaklieden ontstaan. Dit probleem zal niet snel opgelost worden, de huidige metselaars vergrijzen en steeds minder mensen stromen vanuit school richting de bouw. Voor de metselaars die er wel zijn is er genoeg werk. Voeren metselaars hun werk nog goed uit ondanks de drukte op de markt? Places heeft klantervaringen met metselaars onder de loep genomen.

Drie goed beoordeelde metselaars

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen bedrijven beoordelen op telefonische bereikbaarheid, de algemene indruk van het bedrijf, service en prijs/kwaliteit verhouding. Op basis van deze beoordelingen is een top drie van goed beoordeelde metselaars opgesteld. Bent u op zoek naar metselaar? Bezoekers van Telefoonboek.nl beoordelen onderstaande bedrijven met een goed cijfer.

  1. Boon Metselwerken - Lunteren: gemiddeld een 8.0;
  2. Andy Huijbregts Metsel - Stuc - Tegelwerken - Bouw verbouw - Ulvenhout: gemiddeld een 7.9;
  3. Voegbedrijf Vroegindewey - Groningen: gemiddeld een 7,7;

Boon Metselwerken is gespecialiseerd in alle soorten metsel-, lijm- en voegwerken. Het bedrijf werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is opgericht in 2007 en gevestigd in Lunteren. Inmiddels is Boon Metselwerken uitgegroeid tot een allround bedrijf dat aan de slag kan in de nieuwbouw maar ook in renovatiewerk.

Andy Huijbregts Metsel is gevestigd in Ulvenhout in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf richt zich op metselwerken, stucadoorswerkzaamheden, tegelwerken en overige bouwactiviteiten.

Voegbedrijf Vroegindewey komt uit Groningen en is gespecialiseerd in voegen. Het bedrijf onderscheidt zich van andere voegbedrijven door de specialisatie op het gebied van voegwerkzaamheden en aardbevingsschade in de regio Groningen. Bij het bedrijf staan kwaliteit en vakmanschap vooraan en worden werkzaamheden op traditionele wijze uitgevoerd.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten. In totaal zijn er 1330 metselaars in Nederland beoordeeld. Deze beoordelingen kunnen zowel voldoende (cijfer van 6 of hoger) als onvoldoende (lager dan een 6) zijn. In totaal hebben 1235 metselaars een voldoende ontvangen. Daarnaast hebben 94 metselaars gemiddeld een onvoldoende ontvangen. Gemiddeld scoren metselaars een 7.1. Op basis van deze beoordelingen zijn drie goed beoordeelde metselaars op een rij gezet.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!