Places logo
Menu

Grafische vormgevers scoren over het algemeen een ruim voldoende

Grafische vormgevers scoren over het algemeen een ruim voldoende

Voor elk bedrijf is het van belang om een positieve indruk te maken. Dit trekt potentiële klanten en het is ook belangrijk voor uw bestaande afnemers. Een goed begin is één herkenbare stijl waarmee een bedrijf positieve associaties oproept. Een huisstijl zorgt ervoor dat alle uitingen van het bedrijf hetzelfde eruit zien en dezelfde positieve associatie oproepen. Voor het ontwerp van deze herkenbare stijl heeft u een grafische vormgever nodig. Die zorgt dat uw logo, briefpapier, website, flyers, folders, promotiemateriaal en meer, er verzorgd uitzien en hetzelfde ogen. Maar hoe worden grafisch ontwerpers beoordeeld? Places.nl zocht het voor u uit.

Ruim voldoende

Uit de gegevens van Telefoonboek.nl blijkt dat klanten tevreden zijn over de diensten van grafische vormgevers. In totaal zijn er 696 vormgevers beoordeeld met een gemiddelde score van 7,3. Het is kenmerkelijk dat slechts 25 bedrijven onvoldoende scoren (onder de 6) en 671 bedrijven een voldoende (hoger dan een 6) scoren. Uit de beoordelingen blijkt dat klanten het fijn vinden als ontwerpers concepten kunnen vertalen naar mooie visualisaties. Bovendien is het belangrijk dat grafische vormgevers mooi werk leveren tegen een betaalbare prijs.

Best beoordeelde vormgever

Volgens de gegevens van Telefoonboek.nl zijn klanten het meest tevreden over Into the Source B.V. in Zwolle. Klanten beoordelen deze vormgever met een 7,8 gemiddeld gebaseerd op 42 beoordelingen. Klanten zijn te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van het bedrijf en de service. Bovendien scoort dit bedrijf een 8 op algemene indruk. Het is voor klanten belangrijk dat een grafisch vormgever klantvriendelijk is, goed luistert en goed werk levert tegen een betaalbare prijs.

Ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl beoordelingen achterlaten. Grafisch ontwerpers worden dan beoordeeld op hun service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Op basis van een aantal beoordelingen en ratings van klanten wordt een gemiddelde berekend.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!