Places logo
Menu

Gouda: online meest gezocht naar revalidatiecentrum

Gouda: online meest gezocht naar revalidatiecentrum

Wanneer we Gouda zeggen, dan denkt iedereen natuurlijk aan kaas. De Goudse kaas is tot ver in het buitenland bekend en is daarmee een gewild souvenir voor toeristen die Nederland bezoeken. Maar in Gouda zijn buiten kaashandelaren natuurlijk veel meer winkels en bedrijven te vinden. Zo staat de stad ook bekend om haar siroopwafels, pijpen en aardewerk. Telefoonboek.nl onderzocht daarom welke bedrijven online het meest worden bezocht en keek naar het online zoekgedrag in Gouda via desktop en mobiel.

Telefoonboek

Via Telefoonboek.nl werd het afgelopen jaar naar verschillende ondernemingen gezocht. Zo werd via desktop het vaakst gezocht naar de contactgegevens van Revalidatiecentrum Ronssehof (704). Daarnaast werd er via desktop veelal gezocht naar De Goudse verzekeringen (626) en Nooteboom Groothandel (358). Via mobiel werd er in Gouda het vaakst gezocht naar visspecialist Beste Vis (655). Verder werd er ook via mobiel veel gezocht naar De Goudse verzekeringen (329) en werd er veel gezocht naar viswinkel Goudse Vis (321). Opvallend is dat er kaaswinkels in Gouda niet tot de top tien van meest gezochte bedrijven via Telefoonboek.nl behoord. Wellicht zijn deze winkels voor de meeste mensen bekend en hoeven zij hier geen verdere gegevens over op te zoeken.

Openingstijden

Via Openingstijden.com werd gezocht naar uiteenlopende bedrijven en verschilde de top drie van meest uitgevoerde zoekopdrachten enigszins voor desktop en mobiel. Zo werd er via desktop het vaakst gezocht naar de openingstijden van kringloopwinkels in Gouda (486). Daarnaast werd er via desktop veel gezocht naar de openingstijden van Hotel Van der Valk (350). Opvallend daarbij is dat er geen in Gouda geen Van der Valk is gevestigd. Wellicht was men op zoek naar een vestiging in de buurt van Gouda waardoor deze zoekopdracht werd uitgevoerd. Tot slot werd er via desktop vaak gezocht naar de openingstijden van Refill Ink. Via mobiel werd er het vaakst gezocht naar Avondwinkel Vredebest (642). Verder werd er ook via mobiel vaak gezocht naar de openingstijden van kringloopwinkels in Gouda (531) en naar de openingstijden van supermarktketen Aldi (512). Ook via mobiel werd er vaker naar Openingstijden.com werd er vaker naar viswinkels gezocht dan naar kaaswinkels. Daaruit blijkt dat Gouda zeker meer te bieden heeft dan de (overigens heerlijke) Goudse kaas.

Top tien meest gezochte contactgegevens

Desktop Mobiel

 1. Ronssehof revalidatiecentrum Beste Vis Gouda
 2. De Goudse De Goudse
 3. Nooteboom Groothandel B.V. Goudse Vis B.V.
 4. Centrum de Hanepraij C&A
 5. Gemeente Gouda Gemeente Gouda
 6. KPN Winkel Ronssehof Revalidatiecentrum
 7. Tandartsenpraktijk Meinardi ING Bank
 8. Centrum Irishof Action
 9. Verpleeghuis Julianahof KPN Winkel
 10. Kringloopwinkel Shoebas Gouda

Top tien meest gezochte openingstijden

Desktop Mobiel

 1. Kringloopwinkel Avondwinkel Vredebest
 2. Van der Valk Kringloopwinkel
 3. Refill Ink Aldi
 4. UWV Viswinkel
 5. Aldi Kiosk NS station
 6. Ronssehof Revalidatiecentrum Texaco
 7. Witgoedhandel G.F. van den Eng Yarden Crematorium
 8. Yarden Crematorium Avondwinkel El Ouafi
 9. Brezan Automaterialen NS
 10. PostNL Postkantoor Zara

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!