Places logo
Menu

Glasbranche is landelijk telefonisch zeer goed bereikbaar blijkt uit onderzoek

Glasbranche is landelijk telefonisch zeer goed bereikbaar blijkt uit onderzoek

Na de heftige storm afgelopen 18 januari stonden de telefoons van glasbedrijven roodgloeiend. De stormschade werd door verzekeraars op 90 miljoen geraamd. Genoeg te doen voor ondernemers in de glasbranche. De telefonische bereikbaarheid van deze bedrijven is dan ook erg belangrijk. Maar hoe zit dit in de praktijk? Telefoonboek.nl zocht uit hoe goed glasbedrijven bereikbaar zijn. Provincie Drenthe lijkt nog wat steken te laten vallen.

Onderzoek

In totaal staan er in de Telefoonboek.nl database 708 nummers geregistreerd in de categorie "glas". Deze nummers worden aangemerkt als "slecht bereikbaar" als zij de telefoon vaker dan drie keer niet werden beantwoord. Ook is hier dan geen mogelijkheid tot het achterlaten van een bericht via een antwoordapparaat. Dit was het geval bij 27 van de telefoonnummers (3,8%). Conclusie hieruit is dat glasbedrijven landelijk gezien goed bereikbaar.

Lokale resultaten

Drenthe scoort het slechtst als het gaat om bereikbaarheid per provincie. Daar is 15,4% van de telefoonnummers slecht bereikbaar. Dit is relatief hoog vergeleken met het aantal provincies dat onder de 5% slecht bereikbaar is. Friesland, Utrecht en Zeeland scoren het beste met geen slecht bereikbare telefoonnummers in deze sector.

Rekenen op de glasbranche

Met deze milde aantallen van slecht bereikbare telefoonnummers in de glasbranche is het goed om te weten dat we met storm en andere incidenten op ze kunnen rekenen. Vaak zijn ze 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen. Deze branche zal ook niet snel uit het zicht verdwijnen.

Percentage slecht bereikbare belastingadviseurs | Telefoonboek.nl

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!