Places logo
Menu

Gasterij Manjefiek en Restaurant Simpel behoren tot de best beoordeelde restaurants van Nederland

Gasterij Manjefiek en Restaurant Simpel behoren tot de best beoordeelde restaurants van Nederland

Net als elk jaar is eind vorig jaar de nieuwe verdeling van Michelinsterren voor Nederlandse restaurants van 2018 bekendgemaakt. Al jaren verdeeld de bandenfabrikant één, twee of drie sterren aan restaurants met een goede tot zeer goede keuken en correcte bediening. Deze sterren, die restaurants doorgaans een hoge status opleveren, worden dus niet uitgereikt op basis van beoordeling door de consument. Daarom is het interessant te weten wat consumenten nou eigenlijk als de beste restaurants van Nederland beschouwen. Telefoonboek.nl zocht het uit.

Bedrijven beoordelen op Telefoonboek.nl

Zoals de naam al verklapt kunnen bezoekers op Telefoonboek.nl terecht voor telefoonnummers en contactinformatie van bedrijven en personen. Daarnaast kan men deze bedrijven ook beoordelen op basis van de algemene indruk die zij van het bedrijf hebben, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Dit hebben bezoekers ook gedaan voor Nederlandse restaurants die geregistreerd zijn bij Telefoonboek.nl. Hieruit kan een lijst van vijf best beoordeelde restaurants volgens klanten gemaakt worden. Dit zijn de restaurants die op basis van de meeste beoordeling de hoogste cijfers behaald hebben.

Best beoordeelde restaurants

Gasterij Manjefiek uit de Friese plaats Kollum krijgt het hoogste cijfer, namelijk een 10. Het restaurant is overdag brasserie en "s avonds restaurant dat Italiaanse maaltijden, gerechten van de grill en ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma aanbiedt. Rustpunt De Kieviet belandt op de tweede plek met een 9,9. Het in het Brabantse Zundert gelegen restaurant bevindt zich midden in de natuur. Het restaurant dankt zijn naam dan ook aan deze ontspannende plek. Spaans Restaurant Vamos a Ver in Amsterdam verdient de derde plek, ook met een 9,9 (maar op basis van minder beoordelingen). Hier kan men genieten van Spaanse gerechten in een ongedwongen huiselijke sfeer. Restaurant Simpel krijgt ook een 9,9 (maar met minder beoordelingen) en krijgt daardoor de vierde plek. Voor dit sushirestaurant moet men naar het in Brabant gelegen Schijndel. De lijst wordt gesloten door een restaurant dat tevens een 9,9 krijgt, maar op basis van minder beoordelingen dan haar voorgangers in de lijst. Het gaat om Eethuis Marina Smir. In dit Haagse restaurant kan men genieten van de Marokkaanse keuken.

Top vijf best beoordeelde restaurants op Telefoonboek.nl

  1. Gasterij Manjefiek - Gemiddelde beoordeling: 10
  2. Rustpunt De Kieviet - Gemiddelde beoordeling: 9,9
  3. Restaurant Simpel - Gemiddelde beoordeling: 9,9
  4. Spaans Restaurant Vamos a Ver - Gemiddelde beoordeling: 9,9
  5. Eethuis Marina Smir - Gemiddelde beoordeling: 9,9

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!