Places logo
Menu

Zo goed worden bedrijven beoordeeld per provincie

Zo goed worden bedrijven beoordeeld per provincie

Goede beoordelingen van klanten mogen geëtaleerd worden, zo vinden wij ook bij Telefoonboek.nl. Daarom kunnen onze bezoekers de door hen gezochte bedrijven beoordelen. Inmiddels staan er in onze database honderdduizenden van zulke beoordelingen. Telefoonboek.nl dook in de statistieken en onderzocht hoe de gemiddelde beoordelingen er per provincie uitzien.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte bedrijf. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Deze scores zijn van alle bedrijven, ongeacht de branche waarin het acteert, per provincie bij elkaar genomen. Bedrijven die helemaal geen van deze ratings hebben ontvangen worden niet meegenomen in de statistieken. Zo blijven er 269.622 onderzochte bedrijven over.

Resultaten

De gemiddelde beoordelingen in de verschillende provincies variëren van 6,97 tot 7,10. Zo zwart wit als in de titel is het dus nog lang niet gesteld, de beoordelingen liggen allemaal vrij dicht bij elkaar rond de zeven. Friesland is met gemiddeld een 7,10 wel de best scorende provincie wat betreft bedrijfsbeoordelingen. Het wordt daarbij kort gevolgd door Zeeland en Overijssel (beide 7,09). De provincie met de slechtste gemiddelde beoordeling is Flevoland: hier kregen bedrijven gemiddeld een 6,97.

Gemiddelde bedrijfsbeoordelingen per provincie

Friesland 7,10

Zeeland 7,09

Overijssel 7,09

Groningen 7,08

Gelderland 7,08

Drenthe 7,06

Noord-Brabant 7,03

Utrecht 7,01

Zuid-Holland 6,99

Noord-Holland 6,98

Flevoland 6,97

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!