Drie goed beoordeelde bedrijven uit Zaandam in het zonnetjeBedrijven Zaandam

Veel logistieke bedrijven in Nederland hebben last van personeelstekort. Uit een artikel van Logistiek.nl blijkt dat de Zaanstreek een van de regio's is die geen last heeft van personeelsproblemen. Zaandam is qua inwonertal de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Volgens deze informatie zou Zaandam dus ook weinig last moeten hebben van personeelsproblemen. Betekent dit dat de bedrijven in deze regio het extra goed doen? Telefoonboek.nl heeft gekeken hoe de bedrijven beoordeeld worden. Drie bedrijven met goede beoordelingen worden uitgelicht.

Onderzoek

De top drie is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. Bezoekers kunnen bedrijven een beoordeling geven op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. In Zaandam zijn 125 bedrijven beoordeeld op basis van de genoemde factoren. Van de beoordeelde bedrijven hebben drie bedrijven minstens 40 verschillende beoordelingen gekregen waarmee ze uitkomen op een gemiddelde beoordeling van minstens een 8. De goede beoordelingen geven aan dat deze bedrijven goed bezig zijn. Daarom worden de bedrijven in dit artikel in het zonnetje gezet.

Drie goed beoordeelde bedrijven Zaandam

Zemheri Herenkapsalon staat op de eerste plaats met een 8,7 op basis van 71 beoordelingen. De kapsalon wordt als zeer vriendelijk en professioneel gezien.

Kapsalon Mina staat op de tweede plaats, deze dames- en herenkapsalon wordt erg gewaardeerd. Klanten vinden het fijn dat deze kapper niet opdringerig is en goed luistert naar alle wensen. Op de derde plaats staat fastfoodrestaurant Reyna West. Klanten waarderen het bedrijf vooral om het vriendelijke personeel en het lekkere eten.

  1. Zemheri Kapsalon - op basis van 71 beoordelingen gemiddeld een 8.7
  2. Kapsalon Mina - op basis van 45 beoordelingen gemiddeld een 8.7
  3. Reyna West - op basis van 46 beoordelingen gemiddeld een 8.3

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek