Places logo
Menu

Drie goed beoordeelde bedrijven uit Zaandam in het zonnetje

Drie goed beoordeelde bedrijven uit Zaandam in het zonnetje

Veel logistieke bedrijven in Nederland hebben last van personeelstekort. Uit een artikel van Logistiek.nl blijkt dat de Zaanstreek een van de regio's is die geen last heeft van personeelsproblemen. Zaandam is qua inwonertal de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Volgens deze informatie zou Zaandam dus ook weinig last moeten hebben van personeelsproblemen. Betekent dit dat de bedrijven in deze regio het extra goed doen? Telefoonboek.nl heeft gekeken hoe de bedrijven beoordeeld worden. Drie bedrijven met goede beoordelingen worden uitgelicht.

Onderzoek

De top drie is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. Bezoekers kunnen bedrijven een beoordeling geven op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. In Zaandam zijn 125 bedrijven beoordeeld op basis van de genoemde factoren. Van de beoordeelde bedrijven hebben drie bedrijven minstens 40 verschillende beoordelingen gekregen waarmee ze uitkomen op een gemiddelde beoordeling van minstens een 8. De goede beoordelingen geven aan dat deze bedrijven goed bezig zijn. Daarom worden de bedrijven in dit artikel in het zonnetje gezet.

Drie goed beoordeelde bedrijven Zaandam

Zemheri Herenkapsalon staat op de eerste plaats met een 8,7 op basis van 71 beoordelingen. De kapsalon wordt als zeer vriendelijk en professioneel gezien.

Kapsalon Mina staat op de tweede plaats, deze dames- en herenkapsalon wordt erg gewaardeerd. Klanten vinden het fijn dat deze kapper niet opdringerig is en goed luistert naar alle wensen. Op de derde plaats staat fastfoodrestaurant Reyna West. Klanten waarderen het bedrijf vooral om het vriendelijke personeel en het lekkere eten.

  1. Zemheri Kapsalon - op basis van 71 beoordelingen gemiddeld een 8.7
  2. Kapsalon Mina - op basis van 45 beoordelingen gemiddeld een 8.7
  3. Reyna West - op basis van 46 beoordelingen gemiddeld een 8.3

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!