Places logo
Menu

Dit zijn de vijf beste installatiebedrijven van Nederland op Telefoonboek.nl

Dit zijn de vijf beste installatiebedrijven van Nederland op Telefoonboek.nl

Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog in het vaandel. Zo ook in de isolatiebranche. De komende jaren zullen woningen namelijk steeds beter geïsoleerd worden, waardoor er minder energie verbruikt hoeft te worden en de COâ‚‚ uitstoot substantieel wordt verlaagd. Daarnaast worden woningen door een verbeterde isolatie steeds slanker en hebben huizen minder bouwmaterialen of woonoppervlak nodig. Sterker nog, in 2015 werden de BENG-eisen gepresenteerd door minister Stef Blok . In dit plan staat beschreven hoe nieuwbouwwoningen in 2020 bijna energieneutraal gemaakt moeten worden, als opmaat naar een volledig CO2-neutrale gebouwvoorraad in 2050. Kortom, duurzame installatietechnieken zijn de toekomst! Bent u benieuwd welke installatiebedrijven hierin geslaagd zijn en goed worden beoordeeld op Telefoonboek.nl? Lees dan snel verder.

Ratings en reviews

Bovenstaande beoordelingen zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen installatiebedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Het uiteindelijke cijfer wordt gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Daarnaast kunnen bezoekers de bedrijven beoordelen met een cijfer tussen 1 en 10. Indien gewenst kan daar nog een geschreven beoordeling bijgevoegd worden. Het aantal keer dat een installatiebedrijf is beoordeeld en de gemiddelde score die is toegekend door de bezoeker, bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking. Installatiebedrijven met 40 beoordelingen of hoger zijn meegenomen voor de top vijf.

Installatiebedrijven scoren relatief goed: een 7.5 gemiddeld

Klanten hebben installatiebedrijven relatief goed beoordeeld. In totaal zijn er 4.799 beoordelingen op Telefoonboek.nl achtergelaten. Het gemiddelde cijfer van deze beoordelingen komt neer op een 7.5. In totaal zijn er 3.929 voldoendes en 870 onvoldoendes gegeven. Het gemiddelde voldoendes ligt over het algemeen vrij hoog: een mooie 7.0. Het gemiddelde van de onvoldoendes ligt daarentegen niet heel laag: een krappe 4.9.

Top vijf best beoordeelde installatiebedrijven

  • Derks Installatietechniek uit Hornhuizen met 42 ratings en een 9.1 gemiddeld;
  • Van der Doorn Installatietechniek uit Ten Post met 44 ratings en een 8.6 gemiddeld;
  • Aircolux B.V. uit Lelystad met 57 ratings en een 8.6 gemiddeld;
  • Installatiebedrijf van de Scheur B.V. uit Veenendaal met 54 ratings en een 8.2 gemiddeld;
  • Grandair B.V. uit Lelystad met 53 ratings en een 8.0 gemiddeld.

De resultaten

Bovenstaande top vijf installatiebedrijven scoren goed bij bezoekers van Telefoonboek.nl. Derks Installatietechniek uit Hornhuizen staat op de eerste plaats met een 9.1 gemiddeld. Klanten zijn in de reviews te spreken over de nauwkeurigheid waarmee het installatiebedrijf te werk gaat. Zo prijzen klanten het bedrijf voor de prachtige panelen op het dak. Op de tweede plaats volgt Van der Doorn Installatietechniek uit Ten Post met een 8.6 gemiddeld. Klanten benoemden in de reviews tevreden te zijn over de kwaliteit-prijs verhouding en het goede werk dat altijd wordt afgeleverd. De derde plaats is voor Aircolux B.V. uit Lelystad met ook een 8.6 gemiddeld. Klanten lieten in de reviews weten tevreden te zijn over de geweldige service en de vakkundige uitvoering van hun diensten. Op de vierde plaats volgt Installatiebedrijf van de Scheur B.V. uit Veenendaal met een 8.2 gemiddeld. Klanten benoemden dat ze positief zijn over de afspraken die het installatiebedrijf ten alle tijden nakomt en de deskundige service. Tot slot volgt op de vijfde plaats Grandair B.V. uit Lelystad met een 8.0 gemiddeld. Klanten geven aan tevreden te zijn over het eerlijke advies en vakkundige werkzaamheden.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!