Places logo
Menu

Dit zijn de vijf best beoordeelde metaalbewerkingsbedrijven van Nederland op Telefoonboek.nl

Dit zijn de vijf best beoordeelde metaalbewerkingsbedrijven van Nederland op Telefoonboek.nl

In Nederland zijn metaalarbeiders en machinemonteurs twee van de meest risicovolle beroepen waarbij de kans op ongelukken het hoogst ligt. Ondanks dit risicofactor, zag Rabobank de metaalproductenindustrie de afgelopen jaren sterk groeien in zowel de productie als omzet. Dit kwam onder meer door de toenemende digitalisering en robotisering. In Nederland zijn haast 12.000 metaalbewerkingsbedrijven actief. Volgens Rabobank opereren er in de metaalproductenindustrie veelal kleine bedrijven, met minder dan tien werknemers (85%). Deze groei is natuurlijk goed nieuws voor de branche, maar welk metaalbewerkingsbedrijf beschikt over de juiste expertise en ervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen? De redactie van Places Nieuws zocht het voor u uit!

Ratings

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen metaalbewerkingsbedrijven met een cijfer beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Indien gewenst kunnen zij een geschreven beoordeling aan de review toevoegen. Het aantal beoordelingen dat een metaalbewerkingsbedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plek in de ranking. Onderstaande metaalbewerkingsbedrijven hebben minimaal 40 verschillende beoordelingen ontvangen.

Metaalbewerkingsbedrijven scoren gemiddeld een 7,1

Over het algemeen zijn bezoekers tevreden over de metaalproductenindustrie. In totaal zijn er 5924 beoordelingen gegeven op Telefoonboek.nl. In totaal zijn er 5446 voldoendes en 478 onvoldoendes gegeven. Het gemiddelde van de voldoendes ligt relatief hoog: namelijk een 7,1. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes ligt daartegenover vrij laag: namelijk een 4,7.

Top vijf best beoordeelde metaalbewerkingsbedrijven

  1. Slijp- en Polijstbedrijf Gebr. Drenth uit Amersfoort met 55 ratings en een 10 gemiddeld;
  2. Las- en montagebedrijf Richard Renders B.V. uit Vlierden met 48 ratings en een 8,3 gemiddeld;
  3. B. Maassen uit Harskamp met 49 ratings en een 8,2 gemiddeld;
  4. J.F. van Galen & Zoon B.V. uit Haarlem met 44 ratings en een 7,9 gemiddeld;
  5. Piet de Lasser uit Den Haag met 43 ratings en een 7,4 gemiddeld.

De resultaten

De vijf best beoordeelde metaalbewerkingsbedrijven scoren relatief hoog bij de bezoekers van Telefoonboek.nl. Op nummer een staat Slijp- en Polijstbedrijf Gebr. Drenth uit Amersfoort. Dit metaalbewerkingsbedrijf scoort als enige het hoogst haalbare: een 10. Bezoekers zijn voornamelijk te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding en goede service van het bedrijf. Op nummer twee volgt Las- en montagebedrijf Richard Renders B.V. uit Vlierden met een 8,3 gemiddeld. Uit de reviews blijkt dat bezoekers zeer tevreden zijn over de goede service en gegarandeerde kwaliteit. Op de derde plaats staat met een 8,2 gemiddeld B. Maassen uit Harskamp. Bezoekers geven aan dat ze daar goed geholpen worden. Met een 7,9 gemiddeld staat op de vierde plaats J.F. van Galen & Zoon B.V. uit Haarlem. Bezoekers zijn voornamelijk te spreken over de nauwkeurigheid waarmee deze metaalbewerkingsbedrijf werkt en over de uitstekende hulp. Tot slot volgt op de vijfde plaats Piet de Lasser uit Den Haag met een 7,4 gemiddeld. Volgens de reviews zijn bezoekers tevreden over het goede werk en prima prijs/kwaliteit verhouding van dit metaalbewerkingsbedrijf.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!