Places logo
Menu

Dit zijn de top vijf best beoordeelde bedrijven in Venray

Dit zijn de top vijf best beoordeelde bedrijven in Venray

Venray is een gemeente in de provincie Limburg en had in januari 2019 ongeveer 43.000 inwoners. Na Venlo is Venray de tweede stedelijke kern van Limburg. In de omgeving van Venray liggen authentieke limburgse dorpjes die bij uitstek geschikt zijn voor mooie wandelingen. Verder kent de stad een bruisend centrum dat in 2011 tot en met 2013 is uitgeroepen tot Beste Binnenstad. Ook kent deze stad veel kunst, op straat en in parken. Gaat u een dagje naar Venray of woont u in de buurt? Places Nieuws zocht voor u uit welke bedrijven het beste zijn beoordeeld door consumenten en u het beste kunt bezoeken.

Top 5 best beoordeelde bedrijven in Venray

  1. Schoonheidssalon Eveline - 27 beoordelingen met gemiddeld een 10;
  2. Snackcorner - 26 beoordelingen met gemiddeld een 8,9;
  3. Teunissen Tweewielers - 52 beoordelingen met gemiddeld een 8,6;
  4. Novocom Venray B.V. - 30 beoordelingen met gemiddeld een 8,5;
  5. Claessens Groente en Fruit B.V. - 41 beoordelingen met gemiddeld een 8,5.

De resultaten

Op de eerste plek eindigt Schoonheidssalon Eveline met een eindscore van een 10,0. De schoonheidssalon biedt totaalkosmetiek en huidverbetering voor mannen en vrouwen. In de salon staat rust, ontspanning, luxe, gastvrijheid en hygiëne centraal. Men kan hier met name terecht voor huidverbetering, acne, ontharingstechnieken, duo-behandelingen en anti-aging.

Op plek twee staat de Snackcorner. In deze snackbar worden diverse friet, snacks, burgers en overige gerechten aangeboden. Halal en vegetarische snacks worden ook verkocht. Op de website van de Snackcorner kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Door de locatie in het centrum is het ook eenvoudig te bereiken voor klanten.

Op de derde plek staat Teunissen Tweewielers. Zij bieden reparatie voor uw fiets. Hier is een persoon werkzaam die u altijd het beste probeert te helpen zodat u weer fietsend op pad kunt.

Op plek vier is Novocom Venray B.V. geëindigd. Novocom is meer dan een telefoonwinkel. Ze regelen niet alleen uw mobiel, maar alle contracten in huis zoals energie en internetcontracten. Persoonlijk contact en het leveren van de allerbeste service staat hierbij centraal.

Op de vijfde plek staat Claessens Groente en Fruit B.V. In deze compacte groentezaak kunnen klanten altijd terecht voor verse producten van een goede kwaliteit. Klanten geven aan tevreden te zijn over de kwaliteit van de producten en de vriendelijkheid van het personeel.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers contactgegevens van bedrijven opzoeken maar ook een beoordeling achterlaten in de vorm van een cijfer of een review. Het cijfer, de rating, is het gemiddelde cijfer van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen wordt een gemiddelde opgesteld. De bedrijven zijn verkregen via een database op Telefoonboek.nl 126 bedrijven in Venray meegenomen in het onderzoek.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!