Places logo
Menu

Dit zijn de meest populaire achternamen van Oldebroek

Dit zijn de meest populaire achternamen van Oldebroek

Oldebroek is een gemeente in de provincie Gelderland. Het gebied wordt gekenmerkt door zeer afwisselende natuur. Het dorp Oldebroek heeft een zeer compleet winkelaanbod met veel unieke winkels. U vindt er veel ambachtelijke producten zoals met passie gebakken brood van lokale bakkers en streekgerechten van slagers. Modeliefhebbers kunnen terecht bij veel gespecialiseerde modewinkels voor groot en klein. Er is dus genoeg te doen en te zien! Maar wie zijn nu de bewoners van Oldebroek? Places.nl zocht het voor u uit en maakte een top twintig van de meeste voorkomende achternamen.

Drie meest voorkomende achternamen

Wolf, Hul en Oene zijn in Oldebroek de meest voorkomende achternamen. Deze achternamen zijn redelijk zeldzaam voor de rest van Nederland. Wolf staat op nummer één en zou kunnen duiden op uiterlijke- of gedragskenmerken van voorouders. Hul is een familienaam ontleend aan een boerderijnaam 't Hul. Bij Bathmen is een boerderij te vinden die 't Hul heet en uit de Veluwe afkomstige families met deze naam vinden de oorsprong van hun naam mogelijk in 't Hul in Nunspeet. Oene is een zeer zeldzame achternaam die minder dan 100 keer voorkomt in Nederland. Oense is afgeleid van de naam van de vader, ook wel partoniem genoemd, of van een aardrijkskundige locatie, ook wel toponiem genoemd.

Top twintig meest voorkomende achternamen in Oldebroek

Bent u benieuwd wat de meest voorkomende achternamen zijn in Oldebroek? Lees dan verder. Wie weet zit uw achternaam er ook tussen! Deze lijst is afkomstig uit de data van Telefoonboek.nl.

 1. Wolf
 2. Hul
 3. Oene
 4. Schoonhoven
 5. Ende
 6. Boven
 7. Ommen
 8. Bosch
 9. Groot
 10. Kroes
 11. Beek
 12. Berg
 13. Mulder
 14. Bakker
 15. Brink
 16. Hove
 17. Dijk
 18. Koele
 19. Wolff
 20. Leusink

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!