Dit zijn de 10 beste verfzaken van NederlandIeder jaar onderzoekt Places Nieuws de beste verfzaken in Nederland

Ieder jaar voert Places Nieuws onderzoek uit naar de beste verfzaken in Nederland. Het gemiddelde oordeel voor de verfzaken is met een 7,1 een mooie voldoende. De Verfmenger uit Leeuwarden springt hier met de gemiddelde beoordeling van 9,5 het verst bovenuit. Zij zijn dan ook de best beoordeelde verfzaak van Nederland. Firma de Vries uit Sliedrecht en Verschoor Verf en Behang uit Luttenberg zorgen met een gemiddeld oordeel van een 9 voor een gedeelde tweede plek. De nummer 10, Verfhandel uit Prinsenbeek, werd het vaakst beoordeeld. Uit 85 beoordelingen bleek een gemiddelde score van 8,7.

Top 10 beste verfzaken

  1. De Verfmenger, Leeuwarden (9,5)
  2. Firma de De Vries, Sliedrecht (9)
  3. Verschoor Verf en Behang, Luttenberg (9)
  4. De Verfzaak, Sittard (8,9)
  5. De Verfkelder, Veendam (8,9)
  6. Voor Verf & Wonen, Opheusden (8,8)
  7. Decokay, Beverwijk (8,8)
  8. De Verf Expert, Huissen (8,7)
  9. Jo Heuts Verf, Maastricht (8,7)
  10. De Verfhandel, Prinsenbeek (8,7)

Bezoekers van Telefoonboek.nl beoordelen verfzaken

Het onderzoek van Places Nieuws is uitgevoerd op basis van de data van Telefoonboek.nl. Hier kunnen bezoekers bedrijven beoordelen. In totaal zijn in de categorie verfzaken staan 865 bedrijven geregistreerd. De bezoeker kent een oordeel toe op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat hiervan werd meegenomen in dit onderzoek.


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek