Places logo
Menu

Dit zijn de best beoordeelde stukadoors van Nederland

Dit zijn de best beoordeelde stukadoors van Nederland

Momenteel staan er bij de KvK ruim 6.000 Nederlandse stukadoorsbedrijven ingeschreven. De meeste stukadoors zijn gevestigd in het midden van ons land. De provincie Noord-Brabant telt met maar liefst 1.422 stukadoors het grootste aantal bedrijfsvestigingen en de provincie Zeeland telt met slechts 83 stukadoors het kleinste aantal ondernemingen. Dat de stukadoorsbranche een mannenwereld is, is niet heel verrassend. Van de geregistreerde stukadoors waarvan het geslacht van de eigenaar bekend is, is slechts één procent vrouw en 99 procent man. De jaaromzet van stukadoorsbedrijven laat, na een tijdelijke daling tijdens de kredietcrisis, sinds 2015 weer een stijgende lijn zien. Volgens het Marketingrapport Stukadoors 2019 zijn ondernemers echter gematigd positief over de verwachte omzetontwikkeling voor 2019. 38 procent van de gevraagden voorziet een omzetgroei en 11 procent verwacht een daling in de omzet. Zal de stijgende lijn dit jaar zich daadwerkelijk verder doortrekken? Als het aan de stukadoor klantbeoordelingen op Telefoonboek.nl ligt wel! Places Nieuws onderzocht de online ratings van stukadoors en maakte een ranking van de best beoordeelde stukadoorsbedrijven in Nederland.

Positieve beoordelingen

Over het algemeen zijn klanten tevreden over stukadoors op Telefoonboek.nl. In totaal hebben klanten 12.456 beoordelingen achtergelaten, met een 7.2 als gemiddeld cijfer. Van het totale aantal beoordelingen was 83 procent voldoende. Er werd een gemiddeld cijfer van een 7.4 gegeven. Voldoendes zijn beoordelingen die bestaan uit een 6.0 of hoger.

Enkele negatieve ervaringen

Het komt weinig voor dat beoordelingen alleen maar voldoende of positief zijn. Het kan voorkomen dat klanten een negatieve ervaring hebben gehad en vervolgens het bedrijf een onvoldoende geven. 17 procent van de geselecteerde stukadoors werden als onvoldoende beoordeeld. Zij kregen een lager cijfer dan een 6.0. Deze groep klanten met negatieve ervaring gaven de stukadoors gemiddeld een 5.0. Dit is weliswaar een kleine onvoldoende, maar verdiend toch aandacht voor verbetering.

De top vijf best beoordeelde stukadoors

Onderstaande stukadoorsbedrijven worden als beste beoordeeld op Telefoonboek.nl. Deze bedrijven hebben minimaal 50 beoordelingen ontvangen. Bekijk de ranking:

  • Stukadoorsbedrijf Coen Ridderbos uit Burgerbrug met 68 ratings en een 10 als gemiddeld cijfer;
  • Stucadoorsbedrijf Evert Weiland uit Leeuwarden met 103 ratings en een 9.7 als gemiddeld cijfer;
  • R. van Leeuwen Stucadoorsbedrijf uit Bergschenhoek met 65 ratings en een 9.7 als gemiddeld cijfer;
  • Stucadoorsbedrijf Goudsbloem uit Hilversum met 82 ratings en een 8.2 als gemiddeld cijfer;
  • Schepers Afbouw B.V. uit Almelo met 77 beoordelingen en een 6.9 als gemiddeld cijfer.

Op de eerste plaats staat stukadoorsbedrijf Coen Ridderbos. Dit stukadoorsbedrijf is een eenmanszaak en opgericht in 2013. Het bedrijf is voornamelijk actief in de gemeente Schagen, in de provincie Noord-Holland. Op de tweede plek volgt Stucadoorsbedrijf Evert Weiland. Het stukadoorsbedrijf is opgericht in 2009 en biedt zowel binnen- als buitendiensten aan. Zoals het aanleggen van cementvloeren, afwerken van plafonds of het renoveren van pleisterwerk. R. van Leeuwen Stucadoorsbedrijf staat op de derde plaats. Dit vakkundige stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds. Denk aan glad stucwerk, spachtelputz, spuitwerk of beton ciré. Op de vierde plaats volgt Stucadoorsbedrijf Goudsbloem. Het stukadoorsbedrijf voorziet klanten met bouwadvies en is gespecialiseerd in lijsten en ornamenten. Denk aan het restaureren en kopiëren van monumentale plafonds. Een greep uit hun diensten zijn: het aanleggen van glad pleisterwerk, wandafwerkingen, buitengevels en castelo vloeren. Tot slot volgt op de vijfde plaats Schepers Afbouw B.V. Dit stukadoorsbedrijf bestaat uit een vakbekwaam team op gebied van stukadoren en volledige afbouw. Ze verrichten werkzaamheden rondom sier pleisterwerk, glad stucwerk, tegelwerkzaamheden, cementdekvloeren en het zetten van glas. Kortom, bovenstaande stukadoors worden met hun uitgebreide dienstenpakket niet voor niets door klanten als best beoordeeld!

Ratings

Bezoekers van Telefoonboek.nl hebben de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een stukadoor heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!