Places logo
Menu

De tien best beoordeelde bedrijven van Alkmaar op een rij

De tien best beoordeelde bedrijven van Alkmaar op een rij

Alkmaar, een mooie stad gelegen in Noord-Holland, heeft in 2018 veel om trots op te zijn. Zo bestaat De Grote Kerk 500 jaar, het Hollands Kaasmuseum 35 jaar en het Kaasdragersgilde 425 jaar. Ter ere van het laatste jubileum kwamen 800 kaasliefhebbers naar de stad voor een kaasproeverij. Deze proeverij zorgde voor een wereldrecord "kaas proeven". Naast dit wereldrecord kan Alkmaar ook trots zijn op veel bedrijven die in de stad gevestigd zijn. Telefoonboek.nl heeft de tien best beoordeelde bedrijven in Alkmaar op een rij gezet.

Rating

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers, nadat zij het bedrijf gevonden hebben, een cijfer toekennen aan een bedrijf. Dit cijfer kunnen zij toelichten aan de hand van een review. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van drie factoren: algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Het aantal beoordelingen dat een bedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met de gemiddelde score de uiteindelijke plaats in de top tien. Alle bedrijven hebben minimaal 23 verschillende beoordelingen ontvangen.

Top 10 best beoordeelde bedrijven in Alkmaar

 1. Select2Connect Personeelsdiensten - 10
 2. Autobedrijf Jeroen Postma - 9,6
 3. Hovenier Marc - 9,0
 4. De Bedweters - 9,0
 5. Restauratiebedrijf Harm Kuijs - 8,9
 6. Fix Telecom - 8,8
 7. Mijn Eigen Marktplaats - 8,8
 8. Studio Top Hair Hairstyling Alkmaar - 8,7
 9. Ropaja Indonesische Catering - 8,7
 10. Voegbedrijf Stalman - 8,6

Resultaten

Het is opvallend dat de top tien van best beoordeelde bedrijven in Alkmaar veel diverse bedrijven bevat. Van Indonesische catering tot hovenier, autobedrijf tot hairstyling studio. De beste drie bedrijven van Alkmaar zullen hieronder worden uitgelicht.

Op de eerste plaats staat: Select2Connect Personeelsdiensten, een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in de transportbranche. Op de website van deze uitzendorganisatie zijn voornamelijk veel vrachtwagenchauffeur-vacatures te vinden. Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dit het best beoordeelde bedrijf van Alkmaar. Blijkbaar doet de organisatie goed zijn werk, het bedrijf scoort namelijk gemiddeld een 10.

Voor tweedehands auto"s kunnen mensen in Alkmaar goed terecht bij autobedrijf Jeroen Postma. Dit bedrijf is namelijk op de tweede plaats geëindigd met gemiddeld een 9,6. Naast dit autobedrijf scoort Hovenier Marc ook erg goed in Alkmaar. De hovenier is onder andere gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en sierbestrating. Het bedrijf levert goed werk gezien het hoge gemiddelde cijfer: een 9,0.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!