Places logo
Menu

Cosmetica bedrijven gericht op haarverzorging vallen in de smaak

Cosmetica bedrijven gericht op haarverzorging vallen in de smaak

Cosmetica is een verzamelnaam voor veel diverse producten. Hierbij kan men denken aan make-up, maar ook producten voor persoonlijke verzorging. Het gros van de mensen komt dan ook wel eens in een cosmeticawinkel. Telefoonboek.nl onderzocht welke Nederlandse cosmetica het best beoordeeld worden door klanten.

Bedrijven beoordelen

Op Telefoonboek.nl kan men informatie over bedrijven vinden. Een bezoeker kan ook een beoordeling over de bedrijven achterlaten. Bezoekers kennen bedrijven een score toe op basis van de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding.

Ratings

De cosmeticazaak die beoordeeld is met het hoogste cijfer is BABOBA uit Asten met een 8,9. Het bedrijf is gespecialiseerd in organische luxe producten. Daarna volgt Afro Beauty Plaza uit Amsterdam. De winkel die vooral gericht is op haarproducten ontvangt een 8,2 van klanten. Elisica Hair & Cosmetics heeft de derde hoogste score van een 7,9. De in Den Bosch gelegen zaak is gespecialiseerd in (afro)haar en levert ook cosmetica en bodyproducten. Daarop volgt OROGOLD Amsterdam dat gespecialiseerd is in cosmeticaproducten. De cosmeticazaak is beoordeeld met een 7,8. De lijst wordt gesloten door Parfumerie Monett B.V. Zoals de naam van het in Helmond gevestigde bedrijf al doet vermoeden is het vooral gespecialiseerd in parfum, maar de zaak biedt ook andere cosmeticaproducten.

Top vijf best beoordeelde cosmetica zaken

BABOBA - Gemiddelde beoordeling: 8,9

Afro Beauty Plaza - Gemiddelde beoordeling: 8,2

Elisica Hair & Cosmetics - Gemiddelde beoordeling: 7,9

OROGOLD Amsterdam - Gemiddelde beoordeling: 7,8

Parfumerie Monett B.V. - Gemiddelde beoordeling: 7,7

Foto: Pixabay

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!