Places logo
Menu

Contactgegevens belastingkantoor online meest gezocht in Emmen

Contactgegevens belastingkantoor online meest gezocht in Emmen

In 2016 gingen ruim 1,7 miljoen Nederlanders op vakantie in Drenthe en dat blijkt een stijging te zijn ten opzichte van 2015. Hoewel Drenthe voor sommige Nederlanders nog onbekend terrein is, heeft deze provincie veel te bieden. Zo ook Emmen, een stad met waar veel te beleven is zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen of natuurpark het Veenland. Maar naar welke ondernemingen en bedrijven wordt online het meest gezocht in Emmen? Telefoonboek.nl vroeg zich dit af en onderzocht het online zoekgedrag via desktop en mobiel in Emmen.

Telefoonboek

De top drie van meest gezochte organisaties in Emmen via Telefoonboek.nl is geheel hetzelfde voor desktop en mobiel. Zo werd het afgelopen jaar via desktop (2.805) en mobiel (1.298) het vaakst gezocht naar de contactgegevens van belastingkantoren. Hierbij gaat het om unieke zoekopdrachten en worden terugkerende zoekopdrachten niet meegenomen. Zou dit wel het geval zijn, dan ligt dit aantal nog hoger. Naast de contactgegevens van belastingkantoren, werd het vaakst gezocht naar de contactgegevens van woningcorporatie Lefier (desktop: 1.095 en mobiel: 534). Tot slot werd er zowel via desktop (910) als mobiel (523) veel gezocht naar de contactgegevens van de gemeente Emmen. Bij het analyseren van de gegevens bleek er op 18 november 2016 een piek te zijn voor de zoekopdrachten in Emmen. Mogelijk komt dit door een YouTube filmpje over Herenkapsalon Marcel dat op deze dag het nieuws haalde in Emmen. Deze kapsalon staat dan ook in de top tien van meest gezochte ondernemingen.

Openingstijden

Op Openingstijden.com werd het afgelopen jaar via desktop en mobiel naar verschillende ondernemingen gezocht in Emmen. Wel werd er zowel via desktop (326) als mobiel (676) het vaakst gezocht naar de openingstijden van NL Postkantoren in Emmen. Ook hierbij is er uitsluitend gekeken naar unieke zoekopdrachten. Daarnaast werd er via desktop veelal gezocht naar de openingstijden van tuincentrum De Zandkop (231) en naar de openingstijden van rechtshulp in Emmen (199). Via mobiel werd er voornamelijk gezocht naar de openingstijden van restaurant Mariposa (554), maar ook naar de openingstijden van La Place (464). Ondanks het feit dat de meeste La Place vestigingen werden gesloten nadat warenhuisketen V&D failliet werd verklaard, opende La Place in Emmen begin 2017 een vestiging in het overdekte winkelcentrum in Emmen. Daarmee is deze La Place de enige La Place in het Noorden van Nederland en werd er mogelijk om die reden veel gezocht naar de openingstijden van de vestiging.

Top tien meest gezochte contactgegevens op Telefoonboek.nl

Desktop Mobiel

 1. Belastingkantoor Belastingkantoor
 2. Lefier Lefier
 3. Gemeente Gemeente
 4. Belastingdienst ING Bank
 5. ING Bank Tandartspraktijk te Raa
 6. Verpleeghuis de horst Herenkapsalon Marcel
 7. Univé Dichtbij Burger Queen
 8. Brandweer Vodafone
 9. Vodafone KPN Winkel
 10. KPN winkel Brandweer

Top tien meest gezochte openingstijden op Openingstijden.com

Desktop Mobiel

 1. NL Postkantoor NL Postkantoor
 2. De Zandkop Mariposa
 3. Rechtshulp La Place
 4. La Place Foot Locker
 5. Cartridge World De Zandkop
 6. Dierenpark Emmen Grillroom Jeruzalem
 7. Wereldrestaurant Puur Modehuis Lena
 8. AREA Reiniging Tankstation
 9. Chinees Restaurant Oriental Delight Plus sandur

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!