Bloemisten profiteren ook dit jaar van ValentijnsdagBloemisten profiteren ook dit jaar van Valentijnsdag

Valentijnsdag betekent van oudsher topdrukte voor bloemisten. Dat bloemisten ook deze Valentijnsdag weer goede zaken hebben gedaan, blijkt wel uit het aantal zoekopdrachten naar bloemenwinkels via internet. Telefoonboek zag op haar netwerk een stijging van het aantal zoekopdrachten naar bloemisten en bloemenwinkels met ruim 200%.

Zoekopdrachten naar bloemenwinkels op Telefoonboek

Op websites Telefoonboek.nl en Openingstijden.com en op haar mobiele websites en Apps werd er op Valentijnsdag ruim 200% vaker gezocht naar bloemisten dan op andere dagen in het jaar. Bezoekers waren hierbij vooral op zoek naar adresgegevens en openingstijden van bloemenwinkels in de buurt. Voor veel aanbidders begint de zoektocht naar een bloemist op internet of de smartphone. Met ruim 5 miljoen bezoekers per maand, biedt Telefoonboek voor veel ondernemers dan ook een goede manier om gevonden te worden.

Veel zoekopdrachten vanaf mobiel

Bijna een op de drie zoekopdrachten naar een bloemist werd tijdens Valentijnsdag uitgevoerd vanaf een mobiele telefoon. De mobiele website van Telefoonboek biedt hierbij de mogelijkheid om via één druk op de knop telefonisch contact met de bloemist op te nemen, of een routebeschrijving te krijgen naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel. Het gebruik van smartphones voor het opzoeken van bedrijven of personen is in het afgelopen jaar gestegen met 175%.


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek