Places logo
Menu

Beste woonwinkels zijn verspreid over heel Nederland

Beste woonwinkels zijn verspreid over heel Nederland

De woonwinkel, bijna iedereen komt er wel eens. Of men het nou leuk vindt om woonwinkels af te struinen of niet, het huis zal in ieder geval gevuld moeten worden met meubelen. En waar dit beter te doen dan bij de best beoordeelde woonwinkels van Nederland volgens Telefoonboek.nl.

Beoordelingen

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen ervoor kiezen om hun tevredenheid of ontevredenheid te uiten over een bedrijf middels een beoordeling. De bezoeker beoordeelt een bedrijf dan op basis van drie punten, namelijk de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Bezoekers hebben dit ook gedaan voor woonwinkels in Nederland. Hieruit kan een top vijf aan best beoordeelde woonwinkels gemaakt worden.

Best beoordeelde woonwinkels

De vaakst en best beoordeelde woonwinkel van Nederland op Telefoonboek.nl is Idhuna Living. De winkel richt zich op woondecoratie en is gelegen in het Drentse Emmen. De best beoordeelde woonwinkel komt tot de hoge score van een 9,7 op basis van 34 beoordelingen. Peters Interieurs B.V. volgt en belandt met een 9.1 uit 33 beoordelingen op de tweede plaats in de lijst. De in Baarlo gelegen interieurzaak specialiseert zich in exclusieve kwaliteitsmerken. De nummer drie scoort ook een 9,1, maar uit minder beoordelingen, namelijk 28. Dit is Van Gemert Woonwinkel uit Dordrecht. De woonwinkel heeft naast een breed assortiment aan onder andere gordijnen en behang ook een schildersbedrijf. Op nummer vier staat De Bedweters Den Helder met een 9,0 op basis van 27 beoordelingen. Zoals de naam al verklapt is de zaak vooral gespecialiseerd in bedden en alles wat daarmee te maken heeft, maar ze bieden ook vloeren en raamdecoratie aan. De top vijf wordt gesloten door Sparkle Style uit Diemen. Dit is een concept store die onder andere veel woonartikelen aanbiedt. De zaak scoort een 8,9 op basis van 17 beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde woonwinkels

Idhuna Living - Gemiddelde beoordeling: 9,7

Peters Interieurs B.V. - Gemiddelde beoordeling: 9,1

Van Gemert Woonwinkel - Gemiddelde beoordeling: 9,1

De Bedweters Den Helder - Gemiddelde beoordeling: 9,0

Sparkle Style - Gemiddelde beoordeling: 8,9

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!