Beste tankstation levert naast brandstof persoonlijke serviceBeste tankstation levert naast brandstof persoonlijke service

De economie zit weer flink in de lift, wat betekent dat verscheidene branches hiervan de vruchten plukken. Uit cijfers van het Centraal Bureau Statistiek (CBS) bleek al eerder dat de afzet van benzine en diesel in 2017 is toegenomen. Alhoewel elk tankstation deze producten aanbiedt, worden niet alle tankstations als even prettig ervaren. Telefoonboek.nl zet voor u op een rijtje wat de beste tankstations in Nederland zijn.

Beoordelingen en ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl informatie vinden van bedrijven en personen, zoals adressen en telefoonnummers. Op basis van hun ervaringen met een bedrijf kunnen zij een beoordeling achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit een gemiddelde van de cijfers gegeven op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Uit deze gegevens is een top 10 opgesteld van tankstations.

Niet lager dan 8,4

Consumenten hebben over het algemeen goede ervaringen met tankstations. In de top 25 komen de cijfers niet lager dan een 8,4. In de top 10 is ook te zien dat de cijfers niet onder de 8,7 zakken. Het beste tankstation bevindt zich in Hoogerheide en scoort maar liefst een 9,6. De score is mogelijk zo hoog, omdat zij niet alleen brandstof verkopen, maar ook een carwash hebben en een pompshop. Ook zeggen zij als "unique selling point" persoonlijke service te verlenen.

Top 10 best beoordeelde tankstations in Nederland

  1. Carwash Het Meeuwke, Hoogerheide 9,6
  2. Shell Van der Goor Brandstoffen B.V., Oss 9,5
  3. Tankstation Wichink Heeten B.V., Heeten 9,5
  4. Garage en Tankstation Milder B.V., Gendt 9,5
  5. TSE Tank Service Europoort BV, Europoort Rotterdam 9,4
  6. Shell Dauwendaele, Middelburg 9,3
  7. Shell Station Engelsma Wynia, Leeuwarden 9,2
  8. Auto Maas Tankstations B.V., Geldrop 9,2
  9. Shell Station Brielle, Brielle 8,9
  10. Total "t Meertje, Nijmegen 8,7

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek