Places logo
Menu

Beste plekken voor een saunabezoek leveren ook andere diensten

Beste plekken voor een saunabezoek leveren ook andere diensten

Voor veel mensen is de sauna dé plek om na een drukke dag of week even te ontspannen. Sommige van hen zijn zelfs zo verzot op de sauna dat ze een thuis sauna hebben gecreëerd. Anderen hebben deze mogelijkheid niet of gaan liever naar een sauna buitenshuis. Voor deze laatste categorie is het handig om te weten waar je nou het beste naar de sauna kunt gaan. Uit de beoordelingen op Telefoonboek.nl is een top vijf met best beoordeelde sauna"s ontstaan.

Beoordelingen

De zoekterm "sauna" levert op Telefoonboek.nl maar liefst 4.338 resultaten op. De bezoeker kan op de website de contactinformatie van de desbetreffende sauna vinden, maar kan ook een beoordeling van de sauna achterlaten. Bezoekers beoordelen het bedrijf op basis van de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Op basis daarvan krijgt de sauna een cijfer. De cijfers van meerdere bezoekers samen leveren het bedrijf een gemiddelde beoordeling op. Uit de best beoordeelde sauna"s op basis van de meeste beoordelingen is zo een top vijf ontstaan.

Sauna"s onderdeel van groter geheel

Een blik op de top vijf toont meteen dat sauna"s vaak deel uitmaken van een salon die ook andere diensten aanbiedt. Dat is meestal meteen te zien aan de naam van de studio. Massage Praktijk "Anja" uit Bladel wordt het best beoordeeld met een 9,4 uit maar liefst 308 beoordelingen. Zoals de naam van de zaak al verklapt kan men ook terecht voor een heerlijke massage, naast voor een sauna bezoek. De praktijk steekt qua aantal beoordelingen met kop en schouders uit boven de rest van de bedrijven in de top vijf. De nummer twee is Zonnestudio Summertime uit Goes, die op basis van 29 beoordelingen een 8,6 krijgt. Deze studio is vooral gericht op zonnebaden, maar ook op beauty en massage. Op de website geeft de studio niet duidelijk aan ook sauna bezoeken aan te bieden, maar het bedrijf heeft zich wel in deze categorie ingedeeld. Daarna volgt Bodyfit Wellness uit Zeewolde. Bodyfit biedt de klant een volledige, maar volgens henzelf vooral ook "pure wellness beleving". Hiervoor krijgen ze een 8,6 uit 20 beoordelingen. Op nummer vier staat Jai Yen Yen Wellness Therapie Center in Valkenswaard. De praktijk biedt klanten een privé bezoek aan de sauna en krijgt daarvoor een 8,3 uit 11 beoordelingen. De hekkensluiter van de top vijf is Saithan Spa en Wellness. Het Amsterdamse bedrijf ontvangt op basis van 9 beoordelingen een 8,4. Men kan hier naast voor een saunabezoek ook terecht voor een massage en een stoomcabine.

Top vijf best beoordeelde sauna"s

Massage Praktijk "Anja" Gemiddelde beoordeling: 9,4

Zonnestudio Summertime Gemiddelde beoordeling: 8,6

Bodyfit Wellness Gemiddelde beoordeling: 8,6

Jai Yen Yen Wellness Therapie Center Gemiddelde beoordeling: 8,4

Saithan Spa en Wellness Gemiddelde beoordeling: 8,4

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!