Places logo
Menu

De best beoordeelde parfumerie vind je in Vlissingen

De best beoordeelde parfumerie vind je in Vlissingen

Lekker ruiken doen we allemaal graag. Waar de één een natuurlijk fris ruikende lichaamsgeur prefereert, spuit de ander liever wat parfum op. Een favoriet parfum bestellen mensen graag online, omdat ze toch al weten hoe het ruikt. Een nieuw parfum daarentegen, kan toch het best uitgekozen worden in een parfumerie. Hier kan men de parfums ruiken en de geuren met elkaar vergelijken. Parfum kopen doet men natuurlijk het liefst in een goede parfumerie met vriendelijk personeel. Daarom zet Telefoonboek.nl de best beoordeelde parfumeries op een rijtje.

Beoordelingen

Op Telefoonboek.nl kan een bezoeker een beoordeling over een bedrijf achter laten. De bezoeker beoordeeld het bedrijf op drie punten: de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Op basis daarvan wordt een cijfer toebedeeld aan het bedrijf. De beoordelingen van meerdere klanten geven samen een goed beeld van de kwaliteit van een bedrijf.

Parfumeries

Van de parfumeries die op Telefoonboek.nl geregistreerd zijn, springen er vijf bovenuit vanwege het feit dat ze de beste cijfers op basis van het hoogst aantal beoordelingen ontvingen. Op nummer één staat Parfumerie Cosmetica Care die uit de meeste beoordelingen het beste cijfer ontvangt. De parfumerie uit Vlissingen wordt beoordeeld met een 9,7. Parfumerie Parfumado uit Amsterdam krijgt een 9,4. Mooi Parfumerie Wierden ontvangt een 7,3. Er staan veel vestigingen van Parfumerie Douglas op Telefoonboek.nl. Zo ook in de top vijf. Parfumerie Douglas Almelo staat op nummer vier met een 7,3. De lijst van vijf best beoordeelde parfumeries in Nederland wordt gesloten parfumerie Puur José uit Amsterdam, die beoordeeld wordt met een 7,2.

Best beoordeelde parfumeries

Parfumerie Cosmetica Care Gemiddelde beoordeling: 9,7

Parfumado Gemiddelde beoordeling: 9,4

Mooi parfumerie Wierden Gemiddelde beoordeling: 7,3

Parfumerie Douglas Almelo Gemiddelde beoordeling: 7,3

Puur José Gemiddelde beoordeling: 7,2

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!