Best beoordeelde onderneming in Hilversum is gespecialiseerd in inktDokter Ink best beoordeelde onderneming Hilversum

Hilversum staat vooral bekend om het medialand waar veel televisie- en radioprogramma"s worden opgenomen. De stad heeft echter nog veel meer te bieden. Hilversum wordt omringd door mooie natuur waar men kan fietsen en wandelen. De stad heeft daarnaast veel succesvolle bedrijven. Welke bedrijven vormen de "hotspots" van Hilversum? Telefoonboek.nl heeft de vijf best beoordeelde bedrijven van Hilversum op een rijtje gezet.

Beoordelingen

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl bedrijven beoordelen. Dit kan aan de hand van een cijfer dat gebaseerd is op de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van een bedrijf. Klanten kunnen het cijfer toelichten door een geschreven review toe te voegen over hun ervaring met de onderneming.

Best beoordeelde bedrijven Hilversum

De best beoordeelde onderneming is Dokter Inkt. Klanten kunnen bij Dokter Inkt terecht voor alle benodigdheden rondom een printer, zoals het kopen en bijvullen van inktcartridges. De winkel biedt bovendien ook een digitaliseer service en pasfoto"s aan.

Voor een nieuwe haarcoupe kunnen mensen in Hilversum het beste terecht bij Hairsalon Lux. Klanten vinden dat ze hier goed geknipt worden voor een acceptabele prijs. Voor juridisch advies kan men in Hilversum terecht bij advocatenkantoor Mr. R. Ruiter.

Wilt u oude meubels weer een nieuw leven inblazen? Dan kunt u volgens bezoekers terecht bij Meubelstoffeerderij Martinus. Deze onderneming is gespecialiseerd in het herstofferen van meubels. Tot slot staat het stukadoors- en afbouwbedrijf Tiki op de vijfde plaats met een goede beoordeling.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Hilversum

1. Dokter Inkt Gemiddelde beoordeling: 9.9

2. Hairsalon Lux Gemiddelde beoordeling: 9.5

3. Mr. R. Ruiter Gemiddelde beoordeling: 9.5

4. Meubelstoffeerderij Martinus Gemiddelde beoordeling: 9.4

5. Stukadoor Tiki Gemiddelde beoordeling: 9.3

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek