Places logo
Menu

Best beoordeelde Nederlandse makelaar is gevestigd in Soest

Best beoordeelde Nederlandse makelaar is gevestigd in Soest

Een geschikte woon- of werkruimte vinden is zo gemakkelijk nog niet. Een betrouwbare makelaar die voor je op zoek gaat naar de juiste ruimte tegen een gunstige prijs is hierbij dan ook essentieel. Bezoekers van Telefoonboek.nl beoordeelden makelaars uit heel Nederland op basis van hun ervaringen. Op basis hiervan kwamen vijf makelaars als beste uit de bus.

Veelzijdig en gespecialiseerd

Van Breukelen makelaars in Zekerheid uit Soest werd door achttien klanten met het hoogst mogelijke gemiddelde cijfer beoordeeld. Het grote aanbod aan diensten - naast makelaardij is het bedrijf ook gespecialiseerd in verzekeringen, taxaties, hypotheken en pensioenen - zou wel eens de reden kunnen zijn dat Van Breukelen met een 10 beoordeeld is. Kuiper Agrarische Makelaardij wordt met het op één na hoogste cijfer, een 9,3, en is daarmee de nummer twee op de lijst. Dit in Veendam gevestigde bedrijf is, in tegenstelling tot zijn voorganger in deze lijst, juist gespecialiseerd in één specifieke soort makelaardij. Het bedrijf opereert namelijk alleen in de agrarische onroerende sector.

Vaak beoordeeld en goed beveiligd

De nummer drie op de lijst is Duresta Real Estate Solutions uit Eindhoven. Het bedrijf, dat zowel diensten levert aan particulieren als zakelijke opdrachtgevers, is door veertig klanten beoordeeld met een 9,2. Hoewel Duresta niet met het hoogste cijfer beoordeeld is, kreeg het wel de meeste beoordelingen, waardoor het cijfer dat zij ontvingen het meest representatief is. Wellicht is de hoge score van het bedrijf afkomstig uit hun doel zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen, om zo een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Klanten lijken in ieder geval meer dan tevreden met deze insteek. Duresta is tevens ook één van de twee makelaars in de top vijf die een goed beveiligde website heeft met SSL-certificaat én een hangslot in de zoekbalk. Sommige andere websites hebben wel een SSL-certificaat, maar vertonen alsnog de melding dat de website niet volledig veilig is.

Vraag om persoonsgegevens

Prevoo Vastgoed uit Heerlen is door achttien klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,1 en krijgt daarmee de vierde plek in de top vijf. Prevoo is een van de bedrijven met een website die een SSL-certificaat heeft, maar toch de melding geeft niet volledig veilig te zijn en dus ook geen hangslot in de zoekbalk vertoont. Aangezien Prevoo haar websitebezoekers verzoekt allerlei gegevens in te vullen om een contactverzoek te kunnen versturen, is het van belang dat deze website zo goed mogelijk beveiligd is. De lijst wordt gesloten door nummer vijf LiVastGo Makelaardij uit Sommelsdijk. LiVastGO biedt bezoekers van hun website de mogelijkheid het aanbod online te bekijken. De professioneel ogende website is net als de nummer drie op de lijst goed beveiligd. En dat is maar goed ook, want ook op deze website worden klanten verzocht gegevens in te vullen. Dit alles levert LiVastGo gemiddeld een 8,8.

Top vijf best beoordeelde makelaars

Van Breukelen makelaars in Zekerheid - Gemiddelde beoordeling:10

Kuiper Agrarische Makelaardij - Gemiddelde beoordeling: 9,3

Duresta Real Estate Solutions - Gemiddelde beoordeling: 9,2

Prevoo Vastgoed - Gemiddelde beoordeling: 8,1

LiVastGO Makelaardij - Gemiddelde beoordeling: 8,8

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!