Places logo
Menu

Best beoordeelde bedrijf van Delft is een meubelmakerij

Best beoordeelde bedrijf van Delft is een meubelmakerij

Buitenlanders kennen de stad Delft natuurlijk vooral van de Delfts Blauwe souvenirs die overal in ons land worden verkocht. Maar de stad is natuurlijk veel meer dan dat. De middelgrote stad heeft een een historisch centrum, waar Willem van Oranje ooit woonde en in 1584 werd vermoord. Sindsdien worden de Oranjes daar bijgezet, waardoor de stad inmiddels de bijnaam Prinsenstad draagt. Daarnaast huist de stad een technische universiteit en onderzoeksinstituut TNO. Ook zijn er verschillende bedrijven gevestigd. Op Telefoonboek.nl beoordeelden bezoekers deze bedrijven.

Beoordelingen

Voordat men gebruik maakt van de producten of diensten van een bedrijf kijkt menigeen graag eerst naar de beoordelingen van andere consumenten. Op Telefoonboek.nl kan men op de pagina van een bedrijf, waar ook contactinformatie te vinden is, een beoordeling en geschreven review achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit drie cijfers voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding die samen een gemiddelde opleveren. Bezoekers lieten ook beoordelingen achter voor bedrijven uit Delft, waardoor een top vijf van best beoordeelde bedrijven gemaakt kan worden.

Best beoordeelde bedrijven

Het best beoordeelde bedrijf van Delft, volgens de cijfers van Telefoonboek.nl, is Meubelmakerij Vlasblom. De meubelmakerij en interieurwinkel, waar men terecht kan om meubelontwerpen en -ideeën te laten realiseren, is beoordeeld met een gemiddelde van een 9,9. De Delftse nummer twee is Vakmanschoenmakerij Lars Meijer met een 9,8. Dapper Tattoo krijgt de derde plek dankzij het gemiddelde cijfer 9,6. Ook nummer vier ontharingsspecialist Soft & Sweet krijgt een 9,6, maar verliest de derde plaats aan de schoenmaker op het aantal beoordelingen. De vijfde en tevens laatste plek in de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Delft wordt vergeven aan Turkse Bakkerij Tanthof, die met een 9,5 beoordeeld is.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Delft

Meubelmakerij Vlasblom - Gemiddelde beoordeling: 9,9

Vakschoenmakerij Lars Meijer - Gemiddelde beoordeling: 9,8

Dapper Tattoo - Gemiddelde beoordeling: 9,6

Soft & Sweet - Gemiddelde beoordeling: 9,6

Turkse Bakkerij Tanthof - Gemiddelde beoordeling: 9,5

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!