Places logo
Menu

Best beoordeelde antiekwinkel vind je in Roosendaal

Best beoordeelde antiekwinkel vind je in Roosendaal

Het interieur, (bijna) iedereen heeft ermee te maken. Of men er nou veel mee heeft of weinig, iedereen zal zijn of haar woning in moeten richten. Sommigen zijn het liefst zo snel mogelijk klaar en gaan naar de eerste de beste interieurzaak voor alle meubelen. Anderen struinen allerlei winkels af om hun woning precies naar hun smaak in te richten. Wat die smaak dan is, dat verschilt nogal per persoon. Waar de ene persoon houdt van een interieur bestaande uit hypermodern design, gaat een ander veel liever voor een interieur met meubels met een verhaal. De laatste categorie gaat graag naar aan antiekwinkel. Voorwerpen zijn antiek als ze lang geleden, en meestal ook met de hand, gemaakt zijn. In Nederland zijn aardig wat winkels die de antiekliefhebber in haar behoefte voorziet. Om te kiezen kan men terecht bij de beoordelingen die achtergelaten zijn op Telefoonboek.nl. In dit artikel leest u welke vijf Nederlandse antiekwinkels het best beoordeeld zijn.

Oud is "in"

Tegenwoordig is het populair om oude spullen in huis te halen. Zo lopen veel mensen ook graag eens binnen bij de kringloopwinkel naar binnen om "vintage" kleding te kopen. De spullen die bij de kringloopwinkel gekocht worden, zijn echter meestal niet antiek, zoals mensen vaak te snel denken. De richtlijn die meestal aangehouden wordt, is dat voorwerpen pas antiek zijn als ze 100 jaar oud zijn. Bovendien moeten er geen of weinig machines aan te pas gekomen zijn bij het maken van het voorwerp. Een voorwerp is dus niet zomaar antiek. Om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt bij de zoektocht naar antiek, is het verstandig om eerst na te gaan hoe echte antiekwinkels beoordeeld zijn door andere klanten. Dit kan op Telefoonboek.nl

Beoordelingen

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een beoordeling vellen over de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Dit hebben bezoekers ook gedaan voor antiekwinkels. Het bedrijf dat het best beoordeeld is op basis van de meeste beoordeelding is Samuel Gallery B.V. uit Roosendaal. De nummer één antiekwinkel ontving op basis van 131 beoordelingen een 10. De bezoekers van Samuel Gallery zijn dus dik tevreden. De tweede in de lijst van best beoordeelde antiekwinkels is Bolk-Antiek V.O.F. uit Noord-Brabantse Goirle. Bolk-Antiek werd beoordeeld met een 8.8 uit 24 beoordelingen. Het Amsterdamse Droomfabriek De Groot & De Jong kreeg 11 beoordelingen en werd daaruit ook becijferd met een 8.8. Antiekwinkel Pascal Best Deal landt op nummer vier met een score van 8.5 op basis van 11 beoordelingen. De lijst wordt afgesloten door Meubelstoffeerderij Kloprogge uit Kerkrare. De nummer vijf krijgt een 8.3, ook op basis van 11 beoordelingen.

Top vijf beste beoordeelde antiekwinkels

Samuel Gallery B.V. (Roosendaal) gemiddelde beoordeling: 10.0

Bolk-Antiek V.O.F. (Goirle) gemiddelde beoordeling: 8.8

Droomfabriek De Groot & De Jong (Amsterdam) gemiddelde beoordeling: 8.8

Pascal Best Deal (Velp) gemiddelde beoordeling: 8.5

Meubelstoffeerderij Kloprogge (Kerkrade) gemiddelde beoordeling: 8.3

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!