Belastingkantoor meest gezocht in EindhovenBelastingkantoor meest gezocht in Eindhoven

Eindhoven de gekste! Eindhoven is een stad die bekend staat om de technologische bedrijven zoals Philips en de jaarlijkse lichtfestival GLOW. Maar welke bedrijven zijn verder gevestigd in Eindhoven en waar zijn consumenten online naar op zoek? Telefoonboek.nl onderzocht daarom de online zoekopdrachten in Eindhoven via desktop en mobiel van het afgelopen jaar.

Telefoonboek

De top drie van meest gezochte contactgegevens via Telefoonboek.nl verschilt redelijk voor desktop en mobiel. Zo werd er via desktop het afgelopen jaar het vaakst gezocht naar de contactgegevens van belastingkantoren (5.168). Via mobiel werd er in Eindhoven het vaakst gezocht naar de contactgegevens van het NS station (1.525). Daarnaast werd er via desktop veelal gezocht naar de contactgegevens van de Belastingdienst (1.824) en naar de contactgegevens van het UPS klantencenter (1.034). Daarentegen werd er via mobiel voornamelijk gezocht naar de contactgegevens van belastingkantoren in Eindhoven (1.350) en naar de contactgegevens van kledingwinkel BB Junky (836). Wanneer naar de top tioen van meest gezochte contactgegevens wordt gekeken, is te zien dat de zoekopdrachten in Eindhoven vrij divers zijn.

Openingstijden

Via Openingstijden.com zocht men het afgelopen jaar zowel via desktop (756) als mobiel (3.071) het vaakst naar de openingstijden van Lush. Opvallend is dat er geen winkel van de duurzame en diervriendelijke cosmeticawinkel is gevestigd in Eindhoven. Wel is er een Lush Haarmode gevestigd in Eindhoven, maar vanuit de zoekopdrachten kan niet geconcludeerd worden naar welk bedrijf men daadwerkelijk op zoek was. Verder vormt Toys XL de nummer twee van meest gezochte openingstijden voor zowel desktop (593) als mobiel (1.590). Ook van dit bedrijf is geen winkel gevestigd in Eindhoven, waardoor het hoge aantal zoekopdrachten opmerkelijk is. Tot slot werd het afgelopen jaar veel gezocht naar de openingstijden van kringloopwinkels in Eindhoven (441) en naar de openingstijden van kledingwinkel New Yorker (1.372).

Top tien meest gezochte contactgegevens

Desktop Mobiel

 1. Belastingkantoor NS station
 2. Belastingdienst Belastingkantoor
 3. UPS klantencenter BB Junky
 4. Rabobank DUO
 5. Van der Winkel Belastingdienst
 6. Philips myshop UPS Klantencenter
 7. NS station Politie
 8. Eindhovens Dagblad Het Vispaleis
 9. DLL Beauty-Planet
 10. DELA Hoofdkantoor Rabobank

Top tien meest gezochte openingstijden

Desktop Mobiel

 1. Lush Lush
 2. Toys XL Toys XL
 3. Kringloopwinkel New Yorker
 4. VVV NS
 5. Van Stiphout drankencentrum Vila
 6. Vila Burger King
 7. Viswinkel Swirls
 8. Philips myshop Snackbar
 9. New Yorker Viswinkel
 10. Apotheek L'amira Boutique


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek