Places logo
Menu

Behoefte aan een nieuwe vloerbedekking? Top vijf best beoordeelde winkels op een rij

Behoefte aan een nieuwe vloerbedekking? Top vijf best beoordeelde winkels op een rij

Bent u op zoek naar tapijt, laminaat of een nieuw vloerkleed? Er zijn genoeg bedrijven in Nederland die u daarmee kunnen helpen. Maar bij welke winkels kunt u het beste terecht? Telefoonboek.nl heeft de vijf best beoordeelde vloerkleed- en tapijtwinkels op een rij gezet.

Onderzoek

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen op de website terecht om contactgegevens van bedrijven en personen te vinden. Op basis van hun ervaring kunnen klanten een beoordeling achterlaten bij het bedrijf dat zij hebben gebeld of bezocht. Deze beoordeling bestaat uit een gemiddeld cijfer van de rating op algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Bedrijven moeten minimaal tien verschillende beoordelingen hebben ontvangen om in de top vijf te eindigen.

Best beoordeelde bedrijven

De vijf best beoordeelde bedrijven in deze sector scoren hoge cijfers. Volgens de bezoekers van Telefoonboek.nl is Roke Dekor het beste in zijn vak. De detailhandel in Ede is gespecialiseerd in tapijten, parket, laminaat, gordijnen en zonwering en scoort gemiddeld een 9.9. Laminaat Outlet Almere eindigt op de tweede plaats, en scoort gemiddeld een 9.4. De outlet scoort vooral goed op service en prijs-kwaliteitverhouding.

Op de derde plaats staat Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal met gemiddeld een 9.2. Detailhandel Van den Oever Wonen & Slapen staat op de vierde plaats met eenzelfde gemiddelde beoordeling van een 9.2. Hoewel deze twee winkels hetzelfde cijfer scoren heeft Woninginrichting van Kooten de meeste verschillende beoordelingen gekregen. Deze beoordeling wordt daarom als meest betrouwbaar gezien.

Tot slot staat Hacotec Oss met gemiddeld een 8.2 op de vijfde plaats. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van stoffering in woningen en projecten.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in vloerkleed en tapijt

  1. Roke Dekor Gemiddelde beoordeling: 9.9
  2. Laminaat Outlet Almere Gemiddelde beoordeling: 9.4
  3. Woninginrichting van Kooten Gemiddelde beoordeling: 9.2
  4. Van den Oever Wonen & Slapen Gemiddelde beoordeling: 9.2
  5. Hacotec Oss Gemiddelde beoordeling: 8.2

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!