Places logo
Menu

Tien beste bedrijven in Heerhugowaard scoren gemiddeld hoger dan 7,5

Tien beste bedrijven in Heerhugowaard scoren gemiddeld hoger dan 7,5

In Noord-Holland bevindt zich het landelijk gelegen Heerhugowaard. Van oorsprong was dit een polderdorp, dit betekent dat het ontstaan is in of aan een polder. Heerhugowaard mag zich tegenwoordig een stad noemen en is uitgerust met veel bedrijven, een stadscentrum en verschillende restaurants en terrassen. Welke bedrijven worden het meest gewaardeerd in Heerhugowaard? Telefoonboek.nl heeft de top tien van best beoordeelde bedrijven op een rij gezet.

Rating

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers, nadat zij het bedrijf gevonden hebben, een cijfer toekennen aan een bedrijf. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van drie factoren: algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Het aantal beoordelingen dat een bedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met de gemiddelde score de uiteindelijke plaats in de top tien. Alle bedrijven in de top tien hebben minimaal 25 verschillende beoordelingen ontvangen.

Top 10 best beoordeelde bedrijven in Heerhugowaard

 1. KynoCompany - 9,8
 2. Cathy dealer occasions - 9,3
 3. GSM Middenwaard - 9,1
 4. Stratenmakersbedrijf Koning - 9,1
 5. Hairplanet @ Home - 9,0
 6. V.O.F.Mercato Italiano - 8,9
 7. Bloemsierkunst Bas Bentzon - 8,7
 8. Administratiekantoor Valent - 8,6
 9. Islamitische Waardse Slagerij - 7,9
 10. Max-gsm.nl - 7,8

Resultaten

Tot de tien best beoordeelde bedrijven van Heerhugowaard behoren verschillende soorten bedrijven die in diverse branches werkzaam zijn. Zo staat in de top tien een hondenuitlaatservice, een stratenmakersbedrijf en een bloemen versierder. De vijf best beoordeelde bedrijven worden hieronder uitgelicht.

Uit de beoordelingen op Telefoonboek.nl blijkt dat KynoCompany het beste scoort in Heerhugowaard. Dit bedrijf staat op de eerste plaats met gemiddeld een 9,8. KynoCompany is een hondenuitlaatservice en biedt ook mogelijkheden om klanten te laten sporten met hun hond. Op de tweede plaats staat het autobedrijf: Cathy Dealer Occasions. Het bedrijf krijgt veel complimenten over de goede service en komt gemiddeld uit op een 9,3. Op de derde plaats staat GSM Middenwaard, een bedrijf gespecialiseerd in telefoonreparaties. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 9,1.

Stratenmakersbedrijf Koning staat op de vierde plaats met gemiddeld een 9,1. Martijn Koning, oprichter van het bedrijf werkt voor particulieren, grote en kleine bedrijven. Klanten kunnen bij dit bedrijf terecht voor onder andere sierbestrating, herbestrating en machinaal bestraten. Op de vijfde plaats staat de kapsalon Hairplanet at Home. Deze kapsalon staat klaar voor het hele gezin en krijgt gemiddeld een 9,0.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!